Världens underbaraste kommentar

Igår fick jag en alldeles underbar kommentar här på bloggen av en tjej.

"Hej Elin! :)
Tänkte bara säga att jag tycker mycket om att läsa din blogg och det är roligt att se att allt går bra med Evangeline. Jättesöt är hon, och jag blir lycklig i mitt inre av att se att du är sån bra mamma. Många unga mammor är inte alls så engagerade i sitt barn, men man märker verkligen att du är det och att du trivs med det dessutom! :) Vårat samhälle vore mycket bättre om fler mammor var som du!" 

Helt underbar, fin och omtänksam tjej! Tack så hemskt mycket Marie, you made my day!


Kommentarer
Madeleine Åhsberg

Man blir så glad av såna kommentarer :)

Synd bara att folk har ju fruktansvärt mycket fördomar mot unga mammor.

Hon skrev: Många unga mammor är inte alls så engagerade i sitt barn.

Vad hon har fått det ifrån vet jag ju inte, det kan ju vara hennes erfarenheter som får henne att yttra sånt men det gör mig vansinnig då det knappast finns någon som helst vetenskaplig fakta bakom det.

Jag har vänner som är 16 år och nyblivna mammor och kvinnor över 40 som får barn i mitt umgänge och dom engagerar sig precis lika mycket.

Det är nog snarare väldigt individuellt men knappast beroende på åldern.

2010-08-14 @ 09:10:28
URL: http://mongomadeleine.blogg.se/
Marie

Oh, Madeleine, såg din kommentar så tänkte svara på det :) De flesta unga mammorna jag känner är ganska oengagerade, och det var det jag grundar det jag skrev i, men jag borde kanske ha formulerat mig lite annorlunda, t.ex. med "många föräldrar nu för tiden", för även jag känner även såna som är äldre som är precis lika lite (eller ännu mindre) engagerade än de unga.Elin är dock den mest engagerade föräldern jag träffat på länge, och jag blir glad av det. Inte bara av Elin, utan av alla föräldrar som faktiskt väljer att göra saker med barnen och vara delaktig och engagerad i det de gör, istället för att låta t.ex. tv;n och datorspelen göra delar av uppfostran. Hoppas det klargjorde mitt yttrande lite :)

2010-08-14 @ 23:54:24
URL: http://m-fridolfsson.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0