EVAKUERA!!!!

Igår gick jag ner på stan med mina föräldrar och William plus lilla Evangeline såklart. Jag hittade en superfin nyårsklänning till både mig och Evangeline vid Rigolo. Efter det gick jag till Lindex och handlade lite passande underkläder till min klänning. Sen var det dags för mat. Vi gick till Vivaldi för att äta sallad efter all julmat.
När hon frågade mig och jag ville ha kvittot, så sa jag "nej det behövs inte". Det var den enda gången jag inte tog kvittot. Då tänkte jag "nu kommer det hända något bara för det". När jag och mamma skulle sätta oss vid bordet så slår larmet igång. Ett tillbud hade skett i lokalerna och alla människor måste evakuera omedelbart. TYPISKT!!!
Larmet var så högt så Evangeline blev rädd och börja gråta. Vi fick klä på henne snabbt och ut snabbaste vägen från gallerian. Butikerna stängde igen snabbt, det var nästan lite panik. Vi fick stå ute en bra stund, och jag och mamma tänkte på vår orörda mat där inne. Vi var ju hungriga, och tänk detta var den enda gången jag inte tog kvittot. Efter ett tag fick alla människor gå in igen, vet ej vad tillbudet var, fick aldrig reda på det. När vi kom tillbaka till Vivaldi så stod vår mat där på bordet. Vi bad om ny mat men det fick vi minsann inte. Då var det ju bara att äta upp den "gamla" maten.
Har aldrig någonsin varit med om nåt liknande, var lite läskigt faktiskt. Efter maten fortsatte vi kika i affärer inne i gallerian och inga fler larm utbröts.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0