Mår riktigt dålig! Kirurgen imorgon.

Idag börjar en ny kurs; anatomin. Känns lite surt att man får sitta hemma och förbereda inför undersökningen imorgon hos kirurgen. Jag får ta en massa äckelpäckel läkemedel, och hade mycket hellre åkt till E-tuna för föreläsning om cellen istället för att känna mig eländig här hemma. Men, men... måste man så måste man. Det är ju lika bra att jag får reda på vad jag har för slags inflammation i tarmen, om det nu är så att jag har det. Men det får jag nog reda på imorgon. De kommer inte söva ner mig under undersökningen, utan jag kommer få lustgas till min hjälp. Så jag hoppas det ska gå bra. Inte får jag äta nåt heller. Allt som jag brukar äta får jag inte äta. Jag känner mig riktigt sjuk, och så tar jag läkemedel som gör att jag känner mig ännu sjukare, magsjuk.
Jag ska hur som helst försöka läsa i min anatomibok som jag beställt hem och hoppas på att jag hänger med i kursen på det viset. Jag har ju trots allt studiehandledningen att gå efter. Denna måndag kommer nog inte vara den bästa måndagen jag haft i mina dar.Kommentarer
M

Hoppas allt är bra med dig och att det gick bra hos kirurgen. Glöm aldrig att hoppet är det absolut sista som lämnar en. Man måste alltid kämpa vidare och du har ju verkligen något att kämpa för, din dotter.

Höjer hatten för din styrka och hoppas åter igen att allt har gått bra.Tack för en super blogg att läsa.

2010-12-17 @ 21:56:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0