GOD MORGON

God Morgon  allesammans!
Idag är jag uppe tidigare än vanligt. Gick upp halv åtta. Då upptäckte jag att pappa ringt till mig kl.06:06, då blev jag rädd. Trodde verkligen att det hade hönt nåt. Ringde upp men fick inget svar. Jag väckte Evangeline och amma henne. Sen försökte jag väcka henne igen, men hon ville inte vakna. När jag börja klä av henne pyjamasen och på med kläderna så vakna hon till ordentligt. Då blev hon en glad liten tjej.
Sen satt hon i gåstolen och lekte en stund medan jag klädde på mig och fixade gröt till mig själv.
Nu sover hon igen. Hon var så trött. Wille sover också. Pappa ringde upp efter ett tag, efter att jag ringt dit två gånger, och berättade att allt var ok och att inget hade hänt som jag hade befarat. Han skulle se en bild på mobilen innan han stack iväg till jobbet på Evangeline som jag skickat, och då råka han ringa upp.
Men det var skönt att höra att allt var ok. För jag blev riktigt orolig där ett tag.
Idag ska vi till Lindgården vid 10, se på lokal till dopet och prata om mat. Ska bli spännande. Det är därför jag är uppe så tidigt. Annars hade jag nog sovit till 1. Haha!

Igår ringde Wille till Elgiganten och frågade efter min kalender som fortfarande inte kommit, jag beställde den för 3 månader sedan. En julklapp till mina föräldrar, en fotokalender för 2010. Massa bilder på den och Evangeline. Den var så fin. Jag kämpade med den länge. Då fick jag reda på att de hade tagit bort hela beställningen av misstag, och att jag måste beställa igen. Då blev jag så arg. Jag sa åt dem att jag aldrig mer kommer beställa nåt ifrån dem eftersom de behandlat mig på det viset. Jag stod där på julafton utan julklapp till mina föräldrar.
Fy var arg jag blir! Beställ ALDRIG från ELGIGANTEN!

Nu är jag både ledsen och arg. Jag ville ju ge den till mina föräldrar och jag som hade gjort den så perfekt. Och så blir man behandlad på det viset? Seriöst!

Familjen Åberg Harthey en sen kväll vid köksbordet.Kommentarer
sannie

ha en fin dag idag :)

kram

2010-01-20 @ 14:07:07
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
sannie

rosa e en fin färg ;)

2010-01-20 @ 14:26:27
URL: http://sannieschutt.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0