SÖNDAG

Idag när jag vaknade så såg jag ned i Evangelines säng. Och gissa vad? Hon hade dragit kudden över sig. Men som tur var så hade hon huvudet snett uppåt så hon fick luft under kudden. Farligt ju. Jag blev så rädd, trodde hon hade täppt bort sig först. Men det had ehon inte som tur var. Inte skrämma mamma!
Hon låg långt ned i sängen också. Undra vad hon sysslat med medan jag sov!?
jag vaknade halv två på eftermiddagen. Jag var så trött så jag behövde sova ut.

Sen gick jag och Evangeline upp till mina föräldrar, och jag åt lite köttfärspaj samt busa med Olga.
Vi gick hem igen och strax efter kom Wille hem. Pappa kom sedan ned till oss på lite kaffe. Han hade köpt med sig bullar. Wille har ledig vecka nästa vecka, börjar dvs imorgon. Ska bli skönt nu när han jobbat klart sin 12-timmars helg. Då kanske jag får mer hjälp hjälp här hemma. Det behövs.

Jag hade tänkt att storstäda idag, för det behövs verkligen men jag fick så ont i magen samt huvudet så jag hade ingen ork. Har bara vilat och druckit mycket vatten. Känns lite bättre nu faktiskt.
Jag brukar vara så noga och pedant gällande allt. Men ibland så orkar man bara inte. Trots att jag mår så otroligt dåligt över att det är stökigt, men jag tar tag i det imorgon.

Har inte varit ute på hela dagen heller. Tänkte bada Evangeline nu, men ville se klart på Johan Falk filmen Vapenbröder först. Precis när den var slut så somnade hon. Får se om jag väcker henne eller väntar tills hon vaknar. Jag måste ändå byta om till pyjamas och ge hennes D-droppar.

Har inte hittat min kameraladdare än. Men jag ska leta lite till här i stöket. Hoppas jag hittar den snart för nu känner jag verkligen hur beroende jag är av kameran. Evangeline gör nåt nytt varje dag som jag vill fotografera. Det går så otroligt snabbt just nu. Hon utvecklas hela tiden.

Idag fick hon för första gången potatis- och morotspuré ihop. Det tyckte hon om. Hon åt upp allt som fanns på tallriken. Jag måste börja ge mer mat nu åt henne för jag märker att hon vill amma allt mer och oftare. Ibland får jag så ont i brösten. Hon äter ju bara mat en gång om dagen. Kanske ska ge gröt som nåt mellanmål.

Imorgon är det en ny vecka. Måste ta tag i nya saker. har lite att göra. Ska till både banken och Lindgården på möte. Sen så ska jag planera lite mer inför dopet. Hittills är det jag som fixat och planerat allt.
Men jag gillar det. Jag älskar att planera. Kanske borde bli bröllop- och dopplanerare?
Nej men jag gillar verkligen att planera inför stora saker som man ser fram emot.
Dessutom är jag så pedant med allt så lika bra att jag gör det. För blir det inte som jag tänk mig blir jag bara besviken. Men jag måste givetvis ha Willes tycke också så att allt blir som vi båda vill ha det.

Hoppas att magvärken och huvudvärken är borta tills imorgon. Jag är den som inte tycker om att ta medicin heller. Så jag får väl skylla mig själv lite som inte tar en alvedon. Men om jag dricker tillräckligt mycket vatten så borde åtminstone huvudvärken vara borta.

Hoppas ni haft en trevlig söndag!


Kommentarer
Nathalie-Ungmamma till Athida

badar ni henne varje dag? :/

2010-01-18 @ 08:06:26
URL: http://nathalief.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0