Bebis med en fläskläpp

Igår lekte Evangeline med bollen, och då lutade hon huvudet mot den och så åkte ju bollen iväg så klart så hon slog ju ansiktet ner i golvet och slog upp överläppen. Hon började ju störtgrina stackarn. Och det blödde ju en del också. Usch min stackars lilla flicka. Nu har hon fläskläpp! Överläppen är ju alldeles uppsvälld.
Hon var så ledsen. så ledsen. Jag sjöng för henne och tröstade henne med all min makt. Sen fick hon välling. Hon var så mammis efter det. Hon var gnällig med pappa. Men under dagens gång gick det över mer och mer. Men hon var fortfarande ganska mammig denna dag. Mommo och moffa var ju här så då lekte hon med dem.
Det gjorde nog jätteont för hela dagen var hon ganska ledsen, men hon hade sina glada stunder då man lekte och busa med henne. Bland annat när min mamma skulle låta henne smaka av hennes banan. Oj vad vi skratta, alla tre. Evangeline gjorde så roliga miner hela tiden.
Jag hoppas att hon mår bättre imorgon, eller rättare sagt idag för klockan är ju snart 2 på natten, för då är det 30 års kalas här hemma. Wille fyller gubbe. Nu ska jag se om jag ska ordna med något mer, eller så går jag och lägger mig för nu är jag trött. Evangeline ligger och sover så sött redan. Hon vänder sig hit och dit i sängen. Ibland ligger hon i fotänden och ibland ligger hon på huvudkudden. Det gäller att hitta en bekväm plats nu när det är så varmt.


Det var denna dumma bollens fel.
Evangeline gosa ju bara med den.Kommentarer
Julia

åh vilken gullig bebis :)

/ Julia

2010-07-23 @ 01:55:05
URL: http://jurdle.blogg.se/
hannaaa

Rösta jättegärna på min sko! :)

tycker du om den så sprid gärna vidare!http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=p9HQxGjFcAeEwXsG3ibbstg3GzE1mDYP0edukDxADRCzou6eSU70#shoeGallery

2010-07-23 @ 08:37:27
URL: http://barahannas.devote.se
fatima

hej jag sag att du skrivit i kenzas blogg att man inte kan sola nar man har en liten bebis, men det kan man ,,, jag har tva barn, den minsta 8 manader...man kan sola.man maste bara planera...sola nar de sover

2010-07-23 @ 13:23:41
Elin svarar till Fatima

Hej!

Roligt att du skrev. Jo det är sant. Men det är svårt att hinna sola så man blir brun. Jag har lyckats sola lite, men bara lite när hon sovit. Och då har jag solat på balkongen. Lite färg har jag nog lyckats få, men dock inte mycket.

2010-07-23 @ 18:45:20
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0