"Does that baby have a daddy?"

Idag var det ruskigt varmt ute. Nästan så man knappt orka gå ut, men jag bestämde mig för att göra det i alla fall. Jag och Evangeline tog en promenad ner till stan, vi kikade lite i affärer. Evangeline ville så gärna ha en pool när vi gick in på Zetterlunds, sen ville hon ha det ena efter det andra. Det börjat tidigt har jag märkt. Hon pekar och skriker. Farligt att gå in i en leksaksaffär.
Vi gick vidare ner mot hamnen och Lögarängen, i en av tunnlarna träffade jag på ett helt gäng med killar. Jag gick snabbt förbi, men en av killarna ropa "excuse me" hela tiden så jag var tvungen att stanna.
Då sa jag: "What?" Sen fråga han: "Does that baby have a daddy?" Jag stod där som ett frågetäcken, och tänkte "men självklart hur skulle det annars gått till!?" Haha... Han märkte nog att jag var lite borta så han sa efteråt: "I'm single and I can take care of everybody. Both you and your baby! I'm good." Då sa jag: "Yeah, but I'm not single" sen röck jag på axlarna och drog. Då sa alla, och då menar jag alla för de var en hel drös "AAAAAHHHHHWWWWWWWW" som att han fick värsta nobben. Sen hörde jag dem skricka: "You stay healthy."

Detta var en sådan dag då man gått en bra bit i det stekheta värdet med solen på sig hela tiden. Jag var svettig och kände mig jätteful samt ofräsch. Då får man minsann ragg. Måste vara så att man kanske släpper en massa feronomer då? Har ingen annan förklaring hahaha! Vi fortsatte mot hamnen och lögarängen där vi hade det lite mysigt jag och Evangeline. När vi skulle hem igen så var jag rädd att gå förbi där. Usch! Då kom två killar framför mig som jag gick alldeles bakom, för jag tänkte att de kan nog minsann rädda mig. Haha!
När jag gick förbi så såg alla killar på mig och log samt fnissa. Jobbigt värre!
Jag skyndade mig genom vasaparken för att slippa dem. Det var ganska unga killar också. De var runt 20-25 år skulle jag gissa på.


Jag och min kära dotter vid mälaren.Kommentarer
:)

ger mig fan på att det var ett gänt invandrare, syrianer, som det förövrigt kryllar av i västerås. PS! JAG ÄR IKKE RASISIT, HAR SJÄLV SAMBO FRÅN UTLANDET! DS!

2010-07-14 @ 20:11:34
Elin svarar till :)

Hehe okej... Nej men de var inte mörka på några vis. De prata bra engelska och denne kille var mörkblond. Så det förvånar mig lite, de brukar inte vara så framfusiga.

2010-07-15 @ 13:04:22
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0