En galen kväll/natt

Ojoj vilken kväll! Jag säger då det! Vilken underbart härlig kväll/natt. Det var längesen man var ute så sent på dygnet. Klockan är strax över 3 på natten nu och vi kom hem mellan 1-2 på natten. Jag och Patricia har varit med om massor denna kväll. Allt började med Rix FM Festivalen som var på stan, där träffade vi Larsson och hennes syster samt hennes polare. Efter Festivalen så ville Patricia ta en öl så vi fick visa leg och gick in i tältet.
Vi har dansat, skojat, pratat, skrattat och varit allmänt störda. Det var enormt längesen man bara kunde släppa loss och inte tänka på något, bara göra galna saker tillsammans med någon man verkligen gillar.
På vägen hem så var det ett gäng som gick framför oss. De skrek: "TOOOORBJÖÖÖÖRN jag vill prata med dig!" Och killarna som fick föbi sa: "Va Trobjörn hur kunde de veta ditt namn?" Innan hade de nämligen gått och sagt så till alla killar som gick förbi, och sen råkade det gå en Torbjörn förbi också. Snacka om att han såg chockad ut. Jag och Patricia börja garva såklart. Vi stannade mitt på en gata och flippa ur helt. Vi satte på kameran och dansa till musik. Helt crazy. Vi satte upp kameran på en bärgningsbil som stod på gatan. Jag säger då det! En helt gaaaalen natt. Jag har skrattat så jag har ont i magen. Ibland behöver man verkligen sånt här.
Patricia åker hem idag, fredag, så det blev en hel underbar avslutningskväll.
Kommer sakna den kvinnan mycket. Filmen ligger på youtube, kommer lägga upp den här sen också, men om ni vill se den nu så ska ni söka på "Ägg På En Macka - We No Speak Americano". Vi heter nämligen så numera (Ägg På En Macka eller Ä.P.E.M). Eller vår duo gör det.
Nej nu ska jag lägga mig och sova. Det lär verkligen behövas, vi ska upp tidigt imorgon.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0