Mycket att stå i

Igår var en mycket slitsam dag. Jag hade tvättstuga plus att jag städade massor här hemma och dessutom tog hand om en bebis samtidigt. Idag gick jag upp runt 9, men låg och drog mig ett tag tills Evangeline ville upp och leka samt ha frukost. Efter det badade jag henne och sedan skickade jag iväg några inbjudan till Evangelines 1 års kalas. Nu har jag diskar och fixat lite med lådorna i köket. De är gamla och dåliga så jag har lagt in lådmattor som det heter, finns att köpa på IKEA. Det är typ som plast eller laminat-aktigt, så man får klippa till dem själv. Vilket pysseljobb. Drygt!
Dock tog den dubbelhäftande tejpen slut, så jag måste köpa ny. Har en hel del att stå i ännu innan den här lägenheten är bra. Dock skulle ett helt nytt kök vara perfekt. Men det kostar ju så mycket.
Klockan är nu lite över 2 på eftermiddagen och jag har hunnit med mycket.
Wille sover ju fortfarande. Latmasken! Idag ska han minsann få borra upp tavlor. Fick upp gardinerna i vardagsrummet igår också. Nu ska jag sätta mig och skriva listan på allt jag måste handla till Willes kalas på onsdag. Får se om jag åker iväg och handlar idag eller imorgon.
Ja... gott folk, det är mycket att stå i för mig med andra ord. Juli och augusti är det mycket kalasande så det är mycket som ska planeras och fixas. Därmed måste även lägenheten komma i ordning. Jag har ju fixat det mesta, så nu måste jag pusha Wille till att göra allt karljobb.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0