Tomhet och Bebisen

Nu har min  kära vän Patricia åkt till Stockholm. Jag följde med henne till resecentrum för att säga hej då vid bussen. Usch det var lite jobbigt. Vi har ju haft det så galet kul tillsammans under veckan som gått.
Det är helt underbart väder idag också, men väldigt väldigt varmt. Vi som tjatat om att åka till stranden, men alla dagar vi hade tid för det var dåliga. Nu när hon åker så blir det kanonväder. Känns lite surt.

När Patricia åkt iväg så gick jag och Evangeline hemåt. Gick en vända på stan först, det är ju city festival nu.
Vi gick förbi Djäknebärget där Evangeline fick gunga i en bebisgunga för första gången. Det tyckte hon var roligt.
Nu är vi hemma igen och det känns ganska tomt utan Patricia. Men nu ska jag börja städa undan massor. Det är så mycket att göra efter flytten. Jag ville ju inte stå och städa en massa medan hon var här, för då ville jag ju umgås med henne. Det tråkiga är ju dock att hon fick bo med oss i flyttstök. Men, men... det är väl sällskapet som räknas!? Evangeline kryper runt på golvet och river i allt. Nu måste man verkligen hålla koll.
Hon har börjat ta sig framåt sittandes också. Det ser så roligt ut.

Det tråkigaste är att Evangeline tar alltid de saker hon INTE får ta och stoppar i munnen. Allt hon får leka med vill hon inte leka med, utan hon ska ta de "farliga" sakerna. Sladdar, elkablar och en hel del annat.

Jag gav henne exotisk kycklinggryta när vi kom hem, men det avskydde hon så jag var tvungen att slänga maten. Just nu håller hon på att klättra upp för mitt ben.

Imorgon blir det grillfest. Får se vad denna kväll har att erbjuda.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0