Twilight

Ja... jag har ju inte sett filmen Twilight förrän nu. Så jag har ju legat lite efter gällande det. Men nu har jag äntligen sett den. Jag tyckte den var ganska bra faktiskt. Dock så märks det att det inte är några erfarna skådespelare. Speciellt Bella. Kunde bli riktigt irriterad på henne ibland. Man märkte så lätt att hon inte var någon "jätteduktig" spådespelare.
Wille tyckte att det var fjantigt med vampyrer som glittrar som kristaller i solljus. Men då förklarade jag för honom att hon som skrev boken fick idén genom en dröm. Och drömmar kan ju vara ganska knäppa eller hur?
Jag tycker bara det är lite kul med annorlunda idéer.
Jag vill gärna se fortsättningsfilmerna. För jag tyckte som sagt att den var ganska bra, men kanske inte fullt så bra som många pratat om. Man kanske hade förväntat sig så mycket när man hört så mycket om den.Kommentarer
Elin

håller dock inte med om det där med att hon är en oerfaren skådespelerska! om du ser de andra filmerna så ser du att hon är likadan i alla filmer. De är sådär karaktären bella beter sig :) hon är ingen ny skådespelerska utan har spelat in bra mycket fler filmer än den där :)2010-07-19 @ 14:03:50
URL: http://manskensdans,blogspot.com
Elin svarar till Elin

Okej. Ja att karaktären är så det vet jag inget om :P man får nog reda på lite mer i boken skulle jag tro. Men jag tyckte att andra filmen var många gånger bättre. Gällande skådespeleriet och grafiken. Men jag tyckte ändå att första var bra. Man fastnar verkligen för den så man måste se fortsättningen haha!

2010-07-19 @ 14:06:18
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0