En händelserik dag

Igår tog jag mig en promenad till Vetterstorp för att se hur långt pappa kommit med renoveringen, och det är nästan klart nu. Jag tog såklart Evangeline med mig. Det mar mörkt, blåsigt men väldigt kvavt ute.
När vi kom till Vetterstorp så stod en bil rakt på nosen och två unga killar bredvid. De hade kört ner för en kant och rakt genom buskarna/rabatten vid ett bostadsområde. Ja det såg då alltför roligt ut. En vit volvo var det, en gammal modell.

Efter att jag varit hos pappa en stund, otroligt fint är det i deras lägenhet, så gick jag och Evangie hemåt. Pappa åkte till Ica och köpte bullar för han skulle komma hem till oss på kaffe, men jag hade inget fikabröd hemma.
När jag just kommit innanför dörren så började det spöregna. Vilken tur jag hade som hann hem innan regnet, för det verkligen piska ner mot marken. Men det var fortfarande varmt och jättekvavt.
Vi fikade och sedan var vi ute på balkongen en stund, jag tände lite ljus. Det var mysigt. Evangeline var helt fascinerad av regnet.

Klockan var nu runt 9 på kvällen, och Wille har ju fått semester nu så han är ju rastlös. Han vill hitta på massa roliga saker. Så vi åkte iväg på en biltur i regnet. Det var mysigt. Evangeline somna så sött i bilen.
Wille fråga om jag ville ha en fika, efter att vi varit ute och åkte i kanske en timmer eller så... Jo visst sa jag och då åkte han till Hummelsta där vi fika. Klockan var ungefär 12 på natten nu. Vi åt en varsinn smörgås och jag drack en äppeljuice till det. Evangeline sov som en stock. Men hon var ju såklart med oss in, för jag lämnar aldrig mitt barn ensam i bilen.

Efter vårt lilla äventyr så åkte vi hemåt igen. Fast vi åkte en liten omväg, genom Irsta och sedan flygplatsen och Viksäng. Sen åkte vi lite genom stan och kika. Vi åkte lite hit och dit med andra ord. Vi var hemma mellan 1-2 på natten. Sen kika vi lite på film och sen gick jag och la mig i sängen för jag var så trött.

Det var en händelserik dag det. Vi vakna ju ganska sent också. Jag skrev ju ett inlägg tidigare om att jag inte kunde sova. Jag var vaken till 6 på morgonen och sen gick jag till sängs. Jag vaknade kl.2 på eftermiddagen. Fy på mig. Men det var skönt. Synd vara att hela dagen blev så kort. Evangeline vaknade också då konstigt nog. Så vi alla sov länge. Wille sov ytterligare några timmar, eftersom han jobbat.


Mor & dotter vid Djäkneberget.Kommentarer
Anonym

undrar bara en sak....antar att ni fortf använder babybilbarnstolen till er dotter då du skriver att hon sov som en stock & ni hade med henne in!Har inte hon vuxi ur den???Har en kusin som jobbar med trafiksäkerhet och han säger att de stolar inte är bra för barn över 9 månader då dom flesta inte är helt säkra!Jag själv bytte stol till min dotter när hon va 7 månader då jag ansåg att den va för trång och hon satt som en makaron bättre med nästa stol då dom sitter bättre i dem för ryggen bla vet inte va er dotter väger eller hur lång hon är men iaf!Är det inte tungt att kånka på stolen och henne?

2010-07-20 @ 00:25:14
Elin svarar till anonym

Hej :)

Nej stolen är inte för liten ännu, men det börjar snart bli dags att köpa en ny. Så fort huvudet kommer över kanten så måste man köpa en ny, och hon har en bra bit kvar. Hon sitter skönt i den, verkar det som i alla fall eftersom hon inte gnäller. Vi har ju en stol med isofix (tror jag det heter!?). Klart att det är tungt, men Wille bär henne och han tycker inte att det är några problem. Han är ju ganska så mycket starkare fysiskt än vad jag är.

Men snart blir det dags att köpa en hy, garanterat efter sommaren. Nu när hon blir 1 år så ska vi nog byta till en större.

2010-07-20 @ 10:11:00
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0