Midsommar 2010

Idag är det då midsommarafton.
Jag, Patricia, Wille och min fina Evangeline begav oss mot Vallby runt halv 2 för att fira.
Det var massor med folk, och fint väder.
Vi gick runt och kika på alla djuren. Jag blev helt fascinerad av den stora grisen eller svinet kanske det var.
Efter det mötte vi upp Sara, Daniel ocg Samantha. Vi tog en runda till och kika på djuren, sen gick vi mot midsommarstången. Vi tog plats vid höstacken och sen inväntade vi människorna med folkdräkter som höll i den svenska flaggan. Efter det gick jag och Wille till stången för att dansa med Evangeline. Hon såg mest förskräckt ut faktiskt av alla människor. Men vi hade det trevligt.
Därefter gick vi hem och sedan åkte vi till Daniel och Sara för det skulle grillas. Det bjöds även på färskpotatis och sill, samt smörgåstårta. Till efterrätt blev det jordgubbstårta. Nu är man proppmätt.
Evangeline fick en bra första midsommarafton. Hoppas ni alla också fick en trevlig midsommar.
Vi har kikat lite på fotboll också. Chile mot Spanien. Alla heja på Chile förutom jag och William, och gissa vilka som vann? Heja Spanien! Yeah. Vilket liv det var på Daniel. Han har dagt att han ska spöa upp mig så vi får väl se om jag ens kommer hem idag. Hehe... men det ska nog gå bra ;)
Ni behöver inte ta det där på allvar för han säger alltid så. Hans sätt att skämta. Vi har det riktigt trevligt och mysigt. Får se vad som händer här näst. Dagen är ju inte slut än.
Bilder kommer senare.

Ha det bra allihopa!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0