Sluta anklaga och sluta bråka!

Jag ber er snällt att sluta bråka på min blogg. Ni får gärna göra det någon annan stans men inte här.
Och sluta anklaga mig för att ljuga när ni inte ens har en aning om något. Det är väl ändå jag som vet mest om mitt liv eller hur? Det är ju ganska knasigt att en annan ska komma och säga att jag inte bott här eller där och tro sig veta allt om mitt liv. Bara så ni vet så har jag bott utomlands. En person har anklagat mig för att ljuga om detta. Men bara så ni vet så är jag inte ens född i Sverige, så denna person har mycket mycket fel.
Tänk efter och ta reda på fakta innan ni anklagar någon för något. Där är ju väldigt fult och fel att anklaga på det där viset. Har ni inget eget liv att sköta eller klaga på? Men dessvärre finns det människor till allt.
Snälla sluta anklaga min pojkvän också, som inte ens har något med detta att göra. Att bara anta saker är inte samma sak som att faktiskt veta. Det är så falskhet och dåliga rykten sprider sig. Vilket jag hatar.

För att få det här med TFU-G ur världen. Det är en militärutbildning som man gör under ca 2 veckors tid. Man gör det mesta som man gör i lumpen. Man får lära sig hantera vapen, skjuta och göra vapenprov. Vi låg ute i fält och fick även en lättare sjukvårdsutbildning bland annat hjärt och lungräddning. Ja... vi fick göra det mesta. Detta var genom frivilligskolan. Det finns också påbyggnadskurser detta var bara en grundkurs.Kommentarer
Angeliqa

Alltså Elin. Jag tror ingen egentligen vill bråka med dig, det är inte så att man som människa tycker om att vara elak mot andra. Hela den här har bott utomlandsgrejer är dock en överdrift för om man har bott i olika länder så behöver du ha bott i åtminstone två andra länder och det har du alltså inte gjort. Om du är född i finland och sedan har flyttat till sverige så räknas inte finland som olika länder. Det var det hela vårt gräl handlade om.

Jag slutar läsa bloggen nu så slipper jag bli irriterad.

2010-07-01 @ 08:19:39
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Sandra - Mamma till Novalie

Vilka idioter det finns! Skit i dem.. Men som du säger, ska dem bråka får dem göra det någon annan stanns och inte i din blogg. idioter!

2010-07-01 @ 08:21:41
URL: http://www.novaliesmamma.bloggagratis.se
Minato Namikaze

Snacka om att inte ge sig.... Du verkar vara geni som kan allt och vet allt. Vilken liten människa du måste vara. Elin du ska inte lyssna på idioterna sånt här får man leva med men dom är vara avundsjuka! 0: or

2010-07-01 @ 12:48:18
Elin

Uppenbarligen har väll dessa människor alldeles för lite att göra på fritiden om de sitter och retar sig på bagateller. Hur vida du bott i fler länder eller inte är väll en tolkningsfråga liksom. Du har bott i finland och sverige. De är väll 2 länder iaf så de är ju fler än ett ;)O sedan det där med TFU-G (som jag för övrigt också gjorde) så är det där också otroligt fjantigt att ens bråka om. Låt henne kalla det vad hon vill. Det står ändå TFU-G. den som är intresserad av att veta mer kan precis som någon i tidigare inlägg redan gjort, dvs läsa på lottornas hemsida.=)

2010-07-01 @ 14:28:58
URL: http://manskensdans,blogspot.com
Elin svarar till Angeliqa

Jag har ju bott i två olika länder Angeliqa, och då är det ju olika. Du har ändrat dig från det ena till det andra bara för att du vägrar erkänna att du sagt fel. Det är ok att att ha fel, men man behöver inte göra bort sig ännu mer. För då är det bara du själv som irriterar dig och ingen annan. Om man inte vet något om saken så är det bäst att vara tyst för annars förvärrar man allt för sig själv.

2010-07-02 @ 02:59:20
URL: http://elinalice.blogg.se/
Anonym

Om man har en blogg får man väl tåla att folk kritiserar och kommenterar bloggen.

2010-07-03 @ 18:08:10
Elin svarar till anonym

Absolut. Men man ska inte påstå falska saker. Stor skillnad.

2010-07-03 @ 19:27:58
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0