16 juni 2010

Idag har det varit en ganska bra dag. Men oj vad trött jag är. Jag och Evangeline gick till stan, Wille tog bilen. för han skulle hämta lite lådor. Jag gick till hälsokosten för att lämna tillbaka en vitaminsalva som jag haft i ansiktet men som gav utslag. Den salvan var inte den bästa för mig. Mitt ansikte blev helt förstört, alldeles rött och uppsvullet.
Vi gick till affärn och handla lite och hämta bananlådor efter hälsokostbesöket.
Sedan fortsatte jag och Evangeline vår promenad i det fina vädret. Dagarna som hittills varit har ju varit så otroligt kalla. Nästan så man vill ta på sig vinterjackan. Usch! Brr...
Men idag var det varm och skönt. Jag tog en liten powerwalk, men efter en stund så märkte jag att Evangeline inte hade sin röda solhatt som mina föräldrar nyligen köpt på Moa o Max.
Det var bara att gå snabbt tillbaka samma väg som jag kom. Usch vad drygt. Den kunde ju ligga vart som helst. Men jag hade tur för jag hittade den vid Alfaskolan. Men jag fick gå en bit tillbaka. Jag sprang fort och hämtade den när jag fick syn på mössan. Den låg mitt i vägen så nu måste jag nog tvätta den. Man vet ju inte om någon bil har kört över den.
jag hade tur som fick tillbaka den i alla fall. Detta var inte första gången. Hände en gång i Västerås också. Evangeline kasta sin Hello Kitty sko och jag märkte inte det. Fick springa och leta runt hela stan nästan. Men jag hittade den också. Den låg mitt i gatan stående. Den såg så ensam ut. Haha!
Hoppas det fina vädret håller i sig nu.


Evangeline på väg ut med sin röda solhatt.
Evangeline har börjat ta nappen mer nu när jag slutat amma.
Men hon får den inte så mycket eftersom jag vill inte att hon ska vänja sig för mycket vid den nu
för tändernas skull.


Dagens klänning.
Kommentarer
Sandra - Mamma till Novalie

Vilka busiga barn vi har, min dotter gör precis likadant. Kastar av sig sina skor eller mössor, men jag har inte haft lika tur som dig och hittat sakerna. Ingen idé att ta på henne ett par skor en för hon slänger bara av sig dem, hihih...Fin klänning :)

2010-06-17 @ 09:04:07
URL: http://www.kramsessan.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0