Fika med mammor och bebisar

Idag var det dags för mig att ha fikabjudning. Alla mammor och bebisar från föräldragruppen kunde dock inte komma. Men vi blev sex stycken i alla fall, plus sex bebisar. Så 12 stycken sammanlagt. Det blev ett ståhej här hemma, och Evangeline blev nog allt sur när de andra bebisarna tog hennes leksaker. Men det gick bra. Dock var hon inte på världens bästa humör. Hon var väldigt trött och jag upptäckte i morse att hon hade svårt att andas och var väldigt rasslig. Tror det är en förkylning på gång igen. Jobbigt.
Jag tände ljus i hela lägenheten och jag städade som en dåre dagarna innan de kom. Och tänk då på att det var inte lätt att hinna med när man har en liten bebis att ta hand om på samma gång.
Som tur är så kom min syster hit och hjälpte mig en hel del.
Evangeline blev helt kaputt efter bebis och mammaträffen. Så mycket ljud och intryck. Hon är inte van att ha en massa bebisar och människor här hemma. Nog för att folk kommer varje dag hit och hälsar på, men inte så många på en gång. Men det var mycket trevligt att ha alla här hemma och fika. Skönt att få prata lite och umgås med folk. Bara ett stort plus att de har bebisar i samma ålder.
Fick beröm för fikat också. Jag hade bakat dumlemuffins och min syster hade bakat massa kakor. Ett enormt stort plus till mig som lyckades koka kaffe för förstår gången i hela mitt liv. Känner mig stolt nu, hehe...
Någon gång måste ju vara den första. Jag dricker inte kaffe, och då är det alltid Wille som kokar för det är alltid han och min pappa som dricker kaffe här.

Imorgon ska vi till ungmamma-gruppen, eller ja... ungförälder-gruppen, men det kommer ju aldrig några unga pappor ändå. Vi skulle tydligen ha påskpyssel sa hon som håller i det till mig idag. Hon ringde i morse och frågade om jag skulle komma. Ska bli kul med pyssel, jag gillar sånt. Så imorgon blir det heller ingen lugn dag för Evangeline. Då ska vi träffa bebisar och mammor igen. Men det blir nog bra det. Så får hon vänja sig lite med främmande ansikten. Hon är ju inte så förtjust i det nämligen.


Ljus tänt på köksbordet och härligt doftande påskliljor.


Ljus på vardagsrumsbordet. Ljushållaren är en finsk designad.
Kommer dock inte ihåg vad designen heter. Den är handgjord och handmålad.
Fick den i studentpresent. Första gången den använder idag faktiskt.Massa ljus inne på toaletten. Mysigt, mysigt! Man behövde inte ens tända lampan.Inne i sovrummet på byrån.Mysig belysning och ljus i hallen.Hängandes i sovrummet.Kökshyllan. Dock är bilden sned och inte hyllan. Tog kortet lite knasigt.
Mycket ljus var det som sagt. Hade också ett ljus tänt ovanpå TV:n.
Ett stort silverljus. På kvällen upptäckte jag att det runnit över, och det var
stearin på TV:n, golvet och Evangelines gåstol. Då fick man nämligen städa.Jag redo att ta emot mammorna med deras bebisar.Evangeline blev så fruktansvärt trött efter att de gått hem, så hon somna
nästan direkt.


Kommentarer
karin

åh ni har så fint hem! så mysigt och hemtrevligt:) haha, jag kan inte heller koka kaffe, har aldrig provat. för när man inte dricker själv så blir det ju inte att man kokar ;)

2010-03-25 @ 11:14:05
Elin svarar till Karin

Åh tack så mycket Karin <3

Haha jaa men precis. Men, men... nu har jag i alla fall kokat första gången så då kan man det :P

2010-03-25 @ 21:17:02
URL: http://elinalice.blogg.se/
Anonym

man ska aldrig ha ljus på tv de är livsfarligt kan ju börja brinna!!

2010-03-25 @ 23:34:34
Elin svarar till anonym

Haha jag märkte det. Fast vi har en sån där bred ful TV, så det går ju att ha ljus där. Har haft det förut. Fast då är TV:n inte på såklart. För om det vibrerar så kan ju ljuset åka i golvet. :P

2010-03-25 @ 23:37:03
URL: http://elinalice.blogg.se/
Anonym

har en kompis som hade ljus på sin "tjocktv" utan att den va på så på nått visst så fattade tv eld de blir nått elektriskt av tv som gör att de kan börja brinna läskigt!!

2010-03-26 @ 19:25:55
Elin svarar till Anonym

Usch då. Ja det lät inge vidare.

2010-03-26 @ 20:44:11
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0