Fult beteende

Jag måste bara få berätta en sak som har hänt nu under förra veckan. På fredagen, dagen innan dopet, så fick vi reda på att vi fått en lägenhet som vi så gärna ville ha. En trea som kosta 690 000 kr. Mäklaren sa att vi skulle komma och skriva på pappren på måndagen. Vi var så förväntansfulla och glada, för vi gillade den verkligen. Vi började planera på en gång om hur vi skulle möblera och måla om osv.
På söndagen ringde jag till mäklaren och sa att vi kunde komma samma dag, alltså på söndagen, och skriva under istället eftersom vi ändåså var i Västerås, pappa skulle till bauhaus och se på tapeter.
Mäklaren lät inte så trevlig i luren och sa att han skulle ringa upp om 5 minuter igen. Så jag väntade. Han ringde till Willes telefon, och medan jag stod och kollade på badkar så kom han emot mig och sa "han har ringt".
Åh vad kul tänkte jag, nu får vi komma och skriva under redan idag. Men åh nej, där hade jag allt fel.
Det var nämligen så att han hade tagit in två nya intressenter som ville se på lägenheten, och som skulle få se på den på måndagen. Fy vad ledsen jag blev. Varför gör man så för?
På måndagen skulle vi vara där kl.15:00 och skriva under, men han ringde kl.13:00 och berättade att de andra bjudit 710 000 för lägenheten. Jag blev så fruktansvärt arg på den elaka mäklarn. Vilken skitstövel han var, är.
Vi hoppade då av eftersom vi anser att den inte var värd mer.
Jag blev så arg så jag började gråta när vi lagt på. Vi som hade allt klappat och klart...nästan i alla fall.
Att man kan bete sig så. Så enormt fult gjort av honom. Det är väl så att han var penga-kåt. Vad annars?
Han tänkte ju bara på att få mer pengar. Man tappar ju förtroendet för folk inom den branschen nu ju.
Inget att göra åt, bara att leta vidare. Men ni ska veta att jag var inte nå trevlig mot honom i telefonen. Hoppas han har mardrömmar om natten nu.

Dock är jag en person som tror på att allt sker av en orsak. Allt har sin mening. Och det var helt enkelt inte meningen att vi skulle ha den lägenheten.


Kommentarer
simone

Det är verkligen dåligt gjort, tyvärr får dom göra så.. allt för pengar :/

2010-03-06 @ 13:16:03
URL: http://fattybom.blogg.se/
Nikki

Hejsan, titta gärna in på min blogg och skriv en gullig kommentar! :)

2010-03-06 @ 15:05:18
URL: http://nixie.blogg.se/
Sara [Tävling på bloggen!]

Ska du se Melodifestivalen ikväll?

Kram

2010-03-06 @ 15:45:52
URL: http://www.februaritjej.se
Nikki

SV; Gör det, den va jättebra! :)

2010-03-06 @ 20:37:45
URL: http://nixie.blogg.se/
julija ♥

Hejsan , vilken fin blogg du har ♥

allting bra ? :)

2010-03-06 @ 20:55:44
URL: http://dezy.blogg.se/
.

Härligt!

med mej är det super !

2010-03-06 @ 22:44:26
URL: http://dezy.blogg.se/
.

japp det är det :)

kram

2010-03-06 @ 23:04:35
URL: http://dezy.blogg.se/
Sara [Tävling på bloggen!]

Okej, såg du mello?

Kram

2010-03-07 @ 01:24:01
URL: http://www.februaritjej.se
zandra

dålig stil tycker jag!! många gör allt för pengar. men som du skrev det var nog inte meningen att ni skulle ha den lägenheten... det är så man ska tänka att allt har en mening... hoppas ni hittar en fin lägenhet som passar er utmärkt:)

2010-03-07 @ 10:00:05
URL: http://zlove.blogg.se/
Jenny med Mandy och Tilde.

Tyvärr är det så fastighetsmarknaden ser ut. Det är inte mäklarens fel, det som hände. Vi budade på en hel del hus, bjöd över och drog oss ur innan vi hittade vårt hus. Mäklare kan ju inte fästa sig vid någon speciell familj utan det är helt säljaren av lägenheten eller huset som bestämmer vem som ska köpa lägenheten/huset och inte skulle jag sälja mitt hus till ett lägre pris än vad jag skulle få. Innan kontrakt är skrivet så kan ni bli lovade en lägenhet men man tjänar inga pengar på att vara snäll.. Ett tips från en som blivit besviken många gånger: gör inga planer alls. Räkna ALLTID med att det inte blir någon affär alls. När kontrakt är skrivet och handpenning är lagd, DÅ kan ni slappna av. Hoppas ni får nästa lägenhet :D

2010-03-08 @ 17:57:32
Elin svarar till Jenny

Okej. Ja jag vet det nu. Men man blev ju bara så otroligt besviken. Tack för tipset. Från och med nu så ska vi inte planera nåt eller ta nåt förgivet. Som du sa när handpenningen är lagd och kontraktet skrivet då kan vi börja planera. Till slut hittar vi nog VÅR lägenhet :)

2010-03-08 @ 18:09:40
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0