Påskpyssel

Idag gick jag och Evangeline till ungmamma-gruppen. Vi tog sällskap dit med Madde och lille Gustav. Det var kul att få träffa henne och prata med henne igen. Sist vi umgicks var väl i nian tror jag. Kul att få se hennes lille grabb. En riktig kämpe är han. Blev hjärtopererad redan när han var 4 månader. Hon visade mig ärret och det hade läkt enormt bra måste jag säga. Han var så pigg och glad. Man kan inte tro att den lille killen är sjuk. Sådan livsglädje hade han. Man blir så farschinerad.
Väl där så pratade vi lite om upp- och nedgångar. Vad man tyckt varit jobbigt och vad som varit roligt osv.
Kul att få komma dit och prata samt umgås med andra unga mammor.
Vi påskpysslade också. Jättekul var det. Inte sånt man gör varje dag om jag säger så. Det bjöds på godis och fika. Evangeline var dock inte på sitt bästa humör. Hon var väldigt trött. Vi var där i ca två timmar sedan gick vi hem. Hon somnade direkt i vagnen. Stackarn. Hon har blivit så enormt rasslig nu och hon hostar så förfärligt. Inte alls kul. På mornarna så kan hon knappt andas.

Efter ungmamma-gruppen så gick jag till stan och handla. En sväng förbi apoteket och sedan till Ica. Jag var så fruktansvärt hungrig. Farligt att handla när man är hungrig. Man köper en massa mat bara, som man sen kommer att få slänga för man hinner inte äta upp allt. Köpte två kycklingklubbor som jag sedan åt hemma. Mums! Dock var det så slaskigt ute, så jag var helt genomblöt i strumporna och fötterna när jag kom hem. Inte trevligt. Dagen har bara försvunnit idag tycker jag. Allt har gått så snabbt idag. Nu ska jag snart sova för imorgon ska vi till BVC.


Min trötta och lite förkylda flicka. Märkte idag att hon blivit dålig.


Vackraste i klänningen hon fick av sin pappa.


Världens bästa dotter.


Så här blev resultatet av påskpysslet. Dock svårt att få med sig hem i väskan
utan att bli förstört.


Mina grymma kycklingar i en mugg med frön.
Vi sådde lite prydnadsgräs. Får se om det växer upp nåt sen.
Har i alla fall vattnat dem lite nu.


Köpte handsalva på apoteket för mina otroligt torra händer.
En bodylotion med papaya fick det också bli. Den luktar så jättegott.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0