Spy, tvätta och städa

Inatt fick Evangeline sova i vår säng emellan oss. Jag ville ligga och gosa med henne lite. Hon somnade runt halv åtta - åtta, men hon vaknade igen vid ca.23:00 för att jag stod och bytte om till pyjamas. När hon fick syn på mig så ville hon ju såklart kommaa upp i famnen. Jag tog upp henne och vi satte oss i soffan och mös. Jag smekte hennes rygg och hon låg med huvudet mot min axel och njöt. Det var så myspys.
Efter det gjorde jag äppelgröt till henne som hon fick, plus lite vatten att dricka. Strax därefter kom min pappa från jobbet och hälsade på. Evangeline blev så otroligt glad när hon fick se honom.
Vi pratade lite och sedan gick han upp till sig. Jag och Evangeline kröp ner i sängen och mös en stund. Sen somna vi. Hon var så lugn och ville bara titta sig omkring och mysa med mig. Hon somnar alltid när hon får ligga intill mig.

Idag efter frukost och jag bytt om på henne så gick vi till sängen för att hon blev så trött så jag tänkte amma henne. Då upptäckte jag att hon hade något vitt inne i munnen. Det var papper hon hade stoppat i sig. Hon hosta och fick knappt luft, jag fick lite panik för jag tänkte "nu får hon inte luft, hon kvävs". Men helt plötsligt så spydde hon upp all gröt på sig själv, på mig och på sängen. Wille som bytte sängkläder igår och allt.
Men så kan det vara ibland.
Jag fick torka och ta av henne alla kläder och sedan slänga in allt i tvättmaskinen. Jag kikade in i hennes mun och där var det lite papper kvar så jag pillade bort det. Det var vanligt hushållspapper hon hade fått tag på.
Efter ett tag somna hon när jag amma henne i soffan, hon låg i bara blöjan med en stor varm filt över oss. Jag kikade på Våra Bästa År. Nu ligger hon i sin säng med täcket på sig. Hon ser så vacker ut när hon sover.
Jag tvättar fortfarande, plus att jag har dammsugat lite. Nu måste jag nog städa lite till innan hon vaknar så man får någonting gjort.

När man har småbarn så har man alltid något att göra varje dag. Ingen dag är den andra lik, och man håller sig ständigt sysselsatt.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0