Stackars bebis

Så här såg min lilla flicka ut när hon var sjuk. Det var så otroligt synd om henne.
Det rann från både ögon, näsa och mun plus att hon var så ledsen hela tiden.Hon var sjuk i ungefär en vecka. Hon spydde och hade diaréer. Fick inte i henne mat eller vatten. Tur att jag hade amningen kvar. Fick tvinga i henne lite vätskeersättning lite då och då.
Jag hade ju knappt någon mjölk kvar, eftersom jag bara amma henne på mornarna och på natten när hon skulle sova. Men när jag amma henne iprincip hela tiden när hon var sjuk, så fick jag helt plötsligt tillbaka jättemycket mjölk så mina bröst var proppfulla. Det ver ju grymt bra eftersom annars vet jag inte hur hon skulle klarat sig, eller blivit frisk. Bröstmjölken har ju en massa antikroppar som hjälper immunförsvaret.
Sjuksköterskan sa att barn som ammar under magsjuka blir mycket fortare friska än barn som inte ammas. Så det var ju tur för mig, för jag hade inte orkat att se henne vara sjuk längre än så. Dessutom var jag själv sjuk så Wille fick stanna hemma och hjälpa mig med Evangeline. Drack actimel under min förkylning och jag tror faktiskt att det hjälpte, för det gick fort över även på mig.

Nu är vi friska och krya som tur är. Nästan i alla fall. Evangeline är dock lite rasslig i halsen och hostig än, men annars så är hon pigg. Jag är lite täppt i näsan på mornarna men förutom det så är det som vanligt. Dessutom ger solen ny energi. Var ute en sväng idag också med Evangeline och mamma, men vi frös så fruktansvärt så det var inte skönt att vara ute idag. Nu sitter jag här och dricker en smoothie med banan och jordgubb plus lite linfrön i.Kommentarer
Ingela och Emil

Förstår att det måste varit jättejobbigt när hon var så sjuk. Men vad bra att din mjölk kom igång så bra och ökade i mängd!

2010-03-15 @ 22:20:43
URL: http://emilwidh.blogg.se/
DJUSTD

stackarn!

2010-03-15 @ 22:51:14
URL: http://djustd.blogg.se/
Maria

Usch stackars liten :/

2010-03-16 @ 19:20:20
URL: http://mariaelisabethristo.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0