Jakten på utklädnaden

I torsdags drog jag och Natalia ut en sväng med bilen för att kika på lite saker till sittningen som skulle vara på fredagen, då alla skulle vara utklädda till nåt inom vården. Jag hade ingen aning om vad jag skulle vara. Vi åkte till Hälla men hittade inget på ToysRus så vi åkte mot centrum. MEN...! Natalia tyckte att vi skulle dra till sjukhuset och fråga efter kläder som vi kunde låna. Jag tyckte det var jättepinsamt så hon fick sköta snacket. Vi hamnade tillslut uppe på kirurgen. Vi blev hänvisade att ringa nästa dag och fråga om engångsoperationskläder.
Efter det fortsatte vi till stan och gick in på Zetterlunds. Jag köpte en doktorsväska och en IgglePiggle till Evangeline. Hon älskar IgglePiggle från drömmarnas trädgård. Det är ett program som vi faktiskt brukar låta henne se på.

Efter detta gick vi runt en sväng och sen blev jag vrålhungrig så vi stannade till på Café Gränden och åt. Jag åt välrdens godaste lasagne. Antingen så var det för att jag var så hungrig, eller så var det helt enkelt superdupergod! Vi snackade lite och hade det mysigt och skratta. Sen skjutsa Natalia hem mig igen.

Dock fick jag inga operationskläder dagen efter, då Natalia hörde av sig runt 11 snåret, och vi skulle hämta kläderna halv 12. Jag hann helt enkelt inte. Men då fick jag ta till plan B. Jag blev en hälsovetare, hälsocoach som jag  i och för sig är i vanliga fall också via Herbalife. Men det gick lika bra det!


Evangeline blev så otroligt glad när hon fick IgglePiggle.
Inte var han billig heller fast han är så liten.
Men jag kunde bara inte låta bli, man får faktiskt skämma bort sina
barn ibland.


IgglePiggle


Evangeline går runt här hemma med sin IgglePiggle


Doktorsväskan.
Jag tänkte att jag gjorde två flugor på smällen med denna.
Då jag kan använda den till utklädnaden,
samt att jag sedan kan ge den till Evangeline.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0