City hela dagen lång

Har nyss kommit hem från stan, där vi spenderat hela dagen. Vi började med att äta sushi och därefter tog vi en fika, jag drack en stoooor varm choklad med grädde och marshmallows, supergott!
Det var jag, Wille, pappa och Evangeline som var nere på stan idag, bäst att säga det så ni vet vilka jag menar med "vi". Därefter gick vi till bokakademin där Evangeline sett en bok som hon gillar, nämligen "Mumins lilla bok om siffror". Hon har redan "Mumins lilla bok om ord". Hon började gråta när hon fick se den, hon skulle absolut ha den. Pappa gav den till henne och hon blev så glad, men sen skulla han byta den mot en likadan fast en som stod längre bak, men det gick inte. Fast hon fick en exakt likadan så skulle hon ha den hon fick först, så det var bara att byta igen. Hon kan hon! Vi gick över 10 000 steg idag också, så det är ju bra. Pappa och Wille kör med stegräknare. Nu blev det mörkt ute, och jag ska väl sätta fart med läsningen, dock måste Evangeline ha mat först och sen får vi se hur långt jag hinner för Wille är på ju-jutsu träning. Annars blir det att läsa sent ikväll/natt som vanligt. Jag har ju imorgon på mig också till att plugga innan seminariet, så det är ju skönt i alla fall. Nu ska jag sätta fart med lite andra sysslor här hemma. Ha en skön måndag kväll!Kommentarer
M

Du har inte tänkt på att ibland kan det vara billigare att beställa från internet böcker än att köpa den på bokakademin. Kurslitteratur tänker på jag nu. Bara ett litet tips. Själv försöker jag alltid kolla alla tänk bara ställen först :)

Tack för en trevlig blogg att läsa och hoppas det är bra med din sambos systerdotter nu.

2010-10-26 @ 15:28:08
Elin svarar till M

Jajamensan jag köper alltid kurslitteratur från nätet, böckerna finns sällan inne i bokhandlar. Men tack för tipset ändå :) Vad kul att du gillar bloggen. Ja det är bara bra med henne som tur är.

2010-10-26 @ 18:20:59
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0