Dagens bästa!

Idag har det varit en lång dag i skolan. Från 09:15 till 16:00. Känner mig helt slut. Dock hände nåt mycket roligt idag som fick mig på bra humör trots den otroligt jobbiga huvudvärken som jag har lidit av idag.
När jag satte mig i föreläsningssalen så fick jag reda på att betyget låg ute på den tidigare kursen lärande och professionalisering. Jag vågade först inte se vad jag hade fått för betyg, men eftersom det krånglade så mycket med videokonferensen så tänkte jag att jag går ut på internet via mobilen. Så jag lyckades gå in på studentportalen efter ett tag och såg att jag fått alla högskolepoäng, dvs 7,5. Kändes så otroligt skönt. Sen skulle jag kika på betyget, och det visade sig att jag hade fått VG på min första hemtenta. VG är det högsta man kan få som betyg, MVG existerar inte på högskolan. Så ni kan ju bara gissa hur glad jag blev!? Sen gick jag upp till expeditionen och skrev under och hämta ut tentan. Jag kan inte beskriva hur det kändes. Min första akademiska tenta och jag fick VG. Vilken lättnad, att man får belöning för mödan och en bekräftelse på allt kämpande. För det tog lång tid och jag la ner mycket tid på denna tenta.
Jag behövde verkligen detta. Jag är ju inte frisk för tillfället, har en ganska allvarlig inflammation i tarmen så detta var verkligen nyttigt för mig, att få vara lite glad och känna sig nöjd och "duktig".

När jag kom hem från skolan så beställde Wille hem mat till oss så vi kunde "fira" lite. Vi testade att beställa från pizzerian via nätet och att de sen kör hem maten, liten kul grej bara. Jag åt en jättegod kebabsallad.

Det var lite om dagens höjdpunkt. Känns som jag har fått en bra start nu i alla fall gällande mitt studerande.Syster-Elin under n0llningstiden, och min lilla assistent Evangeline.Kommentarer
Sandra - Mamma till Novalie

Grattis gumman, va duktig du är!!! :)

2010-10-29 @ 09:27:22
URL: http://mammasandraa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0