En eldsprutande Folke

Igår när vi var på stan och åt sushi så hände en mycket märklig sak. När vi satt och åt så såg jag på min far och han såg på mig. Först blev jag jätterädd, men sen började jag skratta.
Han såg på mig med stora blodsprängda ögon, det såg ut som om hans ögon skulle flyga ur skallen, och det var nära på att rinna tårar. Han var alldeles tyst men tugga försiktigt. Jag har aldrig sett nåt liknande, jag blev ju såklart rädd för jag trodde det hade hänt nåt allvarligt med hans kropp, men sen insåg jag att han ätit alldeles för mycket Wasabi, som är en mycket stark grön krydda i form av puré. Det såg ut som att eld skulle flyga ut ur öronen och genom munnen. Jag har skrattat hela dagen efter den synen jag fick uppleva. Pappa och Wille ska ju alltid duellera mot varandra och se vem som är bäst, men pappa tog helt klart priset!


Pappa leker med Evangeline att han har en stoooor tjockismage.
Egentligen är det en kudde som gömmer sig där under.Kommentarer
I AM BAAM - Göteborg Edition

sv: Precis - åh ni har det? Ja, problemet är att jag inte har råd till annat än att gå på en lite strängare diet just nu fram till att jag har råd att börja gymma. Men jag svälter inte mig själv, för det har jag sett tjejer som gjort och de har bara gått upp mer i vikt och nästan blivit sjuk. Jag äter kosttillskott och läser på internet vad jag behöver få i mig varje dag.

Men herbalife skulle ju ha varit grymt att få prova på och att jag vet att jag har er som proffisionella till hjälp är skönt att veta.

Men du får gärna maila lite info om Herbalife :)kraaam

2010-10-26 @ 07:39:26
URL: http://iambaam.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0