Förflyttningsteknik

Idag har jag haft förflyttningsteknik hela förmiddagen. Började kl.8 och slutade 12, men de timmarna gick fort måste jag säga! Var ganska roligt också. Efter det skrev vi grupparbete, skönt att få det gjort. Kom därmed hem ganska sent. Var hemma runt halv 6 skulle jag tro. Nu har jag massa plugga att stå i inför seminariet på torsdag. Ska beskriva en vårdsituation utifrån olika kunskapsformer/mönster. Känner mig helt slut i kroppen, då jag endast sov 4 timmar i natt. Det gäller att ta en sak i taget, annars orkar man inte! Det är så mycket info och så mycket man ska kunna, men det är klart... det är ju ett sådant yrke också. Sjuksköterskan måste ju kunna en hel del.

Ha en fin kväll.


Kommentarer
carro

Vad är det för militärövning då? Thommy gillar sånt där, därför jag undrar. haha.

Jag man tror att man ska kunna plugga i lugn och ro när lillan somnat men då är man själv så slut så man inte orkar. Men man hittar en rutin som funkar till slut även om det kan vara otroligt drygt vissa dagar.

Läste att du precis gjort förflyttningsteknik, gjorde vi för en vecka sen. Så otroooligt mycket man inte tänker på. hehe

2010-10-12 @ 19:47:14
URL: http://vittorn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0