Helgen går mot sitt slut...

Då var helgen slut. Detta var första helgen sen jag började studera som jag slipper plugga. Lämnade in hemtentan i torsdags, och har haft ont i magen enda sen dess. Första tentan liksom och man vill ju att det ska gå bra. Imorgon börjar en ny kurs; Vårdandets grunder. Nu ska vi äntligen gå in mera på vård, hittills har det ju bara handlat om lärande och professionalisering. Idag har jag varit helt kaputt. Har ingen motivation alls. Hoppas det går över tills imorgon. Ska i alla fall ta en god Herbalife shake ikväll, då kanske jag blir lite piggare.
För övrigt så tog vi, min lilla familj, en promenad ner till stan idag, vi köpte lite prylar på Akademibokhandeln och Clas Olsson. Vi kika inne i den nya gallerian här i stan. Jättestort var det, och påminner mycket om gallerian inne i Stockholms city.

Älskar hösten dessutom. Det är så frisk luft och så härliga färger, lite tråkigt är ju att det blir mörkt snabbare. Nu väntar en ny vecka full mer plugg och läsande. Hoppas jag hinner få mina böcker i tid, de var nämligen slut på Adlibris så fick beställa från Bokus istället.

Just ja... på tal om promenad, så tog vi en hejdundrandes promenad igår. Vi var ute och gick i närmare tre timmar. Dessutom var det ganska kallt. Usch, jag var helt slut när vi kom hem!

Kommentarer
Marie

Haha. Vårdandets grunder är typ den lääängsta och tråååkigaste kursen i världshistorien. Efter den kommer det dock ett par mer medicinska kurser och det är däremot askul! ^^

2010-10-04 @ 11:19:07
URL: http://m-fridolfsson.blogspot.com
Elin svarar till Marie

Haha jaa den verkar inte vara så lustfylld direkt. Men, men... ja, jag längtar tills medicin- och sjukdomslära kommer.

2010-10-04 @ 16:16:24
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0