Inflammation i tarmen?

Var nyss till familjeläkarn! Usch vilken ångest jag hade innan jag skulle dit. Har dock fått mer respekt för sjukvården nu när jag själv börjat studera till sjuksköterska. Vilket är positivt, är heller inte lika rädd gällande sjukhus och vårdcentraler. I alla fall så genomgick jag en undersökning, och det visade sig att jag måste boka en tid för rektoskopi. Kommer inte bli roligt! Men det måste göras då det misstänks inflammation i tarmen.
Jag har tagit medicin i över 1 år kanske förgäves, då det inte var det problemet andra läkare trott. Man blir så trött och ledsen ibland på hur man kan bli behandlad. Tagit fel medicin i över 1 år. Dessutom fick jag ta medicin när Evangeline ammades, vilket jag mådde dåligt över fast lärarna sa att det inte var några problem.
Vi får se vad som händer här näst... jag fick i alla fall en riktigt bra läkare, han förstod min situation så bra och hade medlidande. Fast nog fick jag många namn allt! Jag fick heta Alice i förnamn för det var lättare att säga för honom, sen fick jag heta Elin ibland och när vi sa hej då fick jag heta Malin. Haha! Det lustiga är att min pappa ville att jag skulle heta Malin, mamma ville att jag skulle heta Elin. Det är inte roligt att vara sjuk, men dock drabbar det oss alla någongång. Då är det ju tur att det finns kompetent sjukvårdspersonal.Ibland är det tur att man kan rymma ut i naturen och glömma alla beskymmer.
Och bara filosofera om annat i det lugna och friska.

Kommentarer
Jenny

Du har mina sympatier, magen är aldrig rolig när den krånglar. Jag tror ändå att de gjort sitt bästa, ingen vårdpersonal som jag mött tror jag inte har gjort sitt yttersta.Angående haj i toalett, jag har en hälsning från Tilde till Evangeline: prova mobiltelefon i badkaret också! :D

2010-10-09 @ 06:33:57
Elin svarar till Jenny

Ja det är inte roligt när magen krånglar :/ men, men... sånt är livet! Ja man måste ju på ett eller annat sätt lita på läkarna då de bör kunna sitt yrke.Hahaha! Okej ;) tur att vi inte har ett badkar då :P

2010-10-09 @ 13:42:23
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0