Skräpmat kan vara gott ibland

I fredags gjorde vi en liten fuling. Jag hade ont i magen och orkade inte laga någon mat och det var en såndär dag då man bara vill äta skräpmat. Det händer inte ofta jag vill det, men just idag tyckte jag synd om mig på grund av magont. Wille tog bilen och körde iväg med oss till Hummelsta, där vi stanna för att käka. Jag tycker de har den godaste hamburgar tallriken. Vi käka och sen åkte vi hem till Västerås för att handla lite. Gissa vad jag gjorde då? Jo... jag kunde inte motstå en Ben & Jerry's glass. Denna dag blev en riktig skräpmats dag, men sådana dagar kan man få ha någon gång.


Kommentarer
carro

Drygt att sitta med fakta och bara översätta. Skulel bli helt knäpp. Blir knäpp bara att sitta mer än en timme i sträck. Måste ha mina bensträckare =)

Letar ni kommunalt eller privata dagis? Freja går på ett privat här på skiljebo och det är skit bra! Hon fick plats direkt. Kooperativet hjärtpunkt heter det.

2010-10-18 @ 09:23:06
URL: http://vittorn.blogg.se/
lucke

Hejsan, gjort ikväll? :P

2010-10-18 @ 20:12:51
URL: http://modegrabben.blogg.se/
carro

Ja om man visste att det var såhär svårt så hade man gjort något tidigare känns det som. Hade nog bara tur som fick in Freja så fort på dagis.

Har flera kompisar som inte vet när deras barnska få börja på dagis. Men då vet vi till nästa barn ;)Helgen har varit någorlunda lugn. Stockholm på fredagen och sen bara hemma och busa =)

Själv då?

2010-10-19 @ 20:14:36
URL: http://vittorn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0