Sushi & fika

Idag tog jag, Wille och pappa samt lilla Evangeline (som fick åka vagn) en promenad ner på stan, i det fina höstvädret, för att äta sushi.
Vi testa det nya stället i den nya gallerian - Igor. Det var så otroligt gott måste jag säga. Kan verkligen rekommendera att ni går dit om ni gillar sushi.
Efter måltiden gick pappa hem för han behövde sova inför nattskiftet. Jag och Wille plus bebis gick till högskolan för att möta upp Natalia som ville kopiera lite ur min bok. Efter det gick vi ner på stan igen för att fika. Vi fikade i den nya gallerian, jag gillar den verkligen, finns så mycket där. Natalia bjöd mig, gulligt av henne.
Vi satt och prata enda tills klockan var runt 7 på kvällen, då började Evangeline säga ifrån så vi var tvugna att gå hem. Dock så kände jag av i fötterna att vi hade gått hela dagen, dessutom hade jag högklackat, för jag fick ont i "trampdynorna".
En riktigt trevlig dag har det varit måste jag säga! Borde vara fler påhittiga dagar som denna. Tyvärr så kan man ju inte äta ute varje dag, men det är så mysigt att både äta och fika ute med roliga människor.


Min och Willes sushi-tallrik som vi delade på.


Min fina flicka inne i högskolan.


Mitt fika.
Citronmuffins med färskpressad juice.
MUMS!


Natalia och Evangeline.


Wille med sin "lilla" kaffe och mousse.


Evangeline smakar på ena skeden.


smaka på andra skeden också.


Eller varför inte båda samtidigt?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0