Åsby

Igår åkte vi till Åsby kött och vilthandel. När det var vår tur att beställa så beställde vi lite kött. Karré, fläskkotlett, köttfärs och revbensspjäll. Sen skulle jag ha bakad leverpastej och kalkon till smörgåsen.
Då sa jag högt: "Ska vi ta den basilikarökta kalkonen? Det lät jättegott!" Wille frågade vart jag såg den, sen visade jag. Efter ett tag upptäckte jag att det visst stod "basturökt" och inte "basilikarökt". Oj vad jag och Wille börja skratta. Kvinnan bredvid oss började också skratta. Tänk så fel man kan läsa ibland bara utav farten. För när jag läste snabbt så såg det faktiskt ut som det stod "basilikarökt". Hur som helst så beställde jag den basturökta, och den är jättegod.

De har ett minizoo där också som vi gick och kika runt i. Evangeline tyckte jättemycket om djuren. Det var ett får som kom fram till mig och ville gosa, men hon lukta lite illa. Jag ville knappt gå därifrån när jag fått en sådan fin illaluktande kompis. Haha! Vi hade en mysig liten familjedag.

Evangeline fick en korv på Åsby som hon åt i bilen på vägen hem. Det gillade hon. Dock fick hon för sig att stoppa den sista, ganska stora, biten i mun på en gång. Hon satte i halsen och jag fick panik. Min första reaktion var att stoppa fingrarna i halsen och dra ut den. Och jag lyckades som tur var. Usch! Där höll jag på att få hjärtinfarkt.

Sedan åkte vi till IKEA och käka samt köpte lite prylar. Evangeline skulle absolut in i lekrummet inne vid restaurangen. Hon sprang nästan in dit, behövde knappt hålla i henne.Min finaste.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0