Herbalife distributör

Idag var jag och William samt lilla Evangeline iväg på Herbalife möte i Enköping. Nu är jag en wellness coach och distributör. Känns underbart! William har hållt på med Herbalife förut och han fick fina resultat. Gick ner hela 25 kg. Inte dåligt. Herbalife är en näringsprodukt som består av bland annat shakes och barer som passar utmärkt till mellanmål. Jag älskar Herbalife. Som ni kanske vet så behöver jag verkligen inte gå ner i vikt, men däremot så behöver jag få i mig mer näring. Jag får inte i mig all den näring som min kropp behöver. Vilket jag också känner av. Jag är konstant trött och har ingen energi. Nu när jag börjat högskolan så behöver jag verkligen all den näring som min kropp behöver för att jag ska orka.

De som behöver eller vill gå ner i vikt så fungerar denna produkt utmärkt, men också för de som tränar mycket och behöver näring samt energi, eller dem som är som mig, dvs de som inte får i sig tillräckligt av den viktiga näringen. Jag vill må bättre, och det vill nog många andra också. Jag kan hjälpa er! Jag har ätit Herbalife förut och det fungerar verkligen, min mage har alltid varit i bra form med Herbalife vilket jag tidigare haft problem med. Har provat en hel del saker för att hålla magen i form, men inget har hjälpt. Folk med vissa sjukdomar blir friska och då kan man ju tycka vad detta är egentligen, en mirakelprodukt? Nja... det vet jag inte... men jag kan med säkerhet påstå att genom den näringen du får i dig så hjälper du kroppen att må bra och läka. Genom att du får i dig näring så kommer också immunförsvaret förbättras.

En del människor hatar, rent ut sagt, att laga mat. Då är det bara att göra i ordning en shake och då har du fått i dig den näring du behöver. Och så smakar det ju så otroligt gott. Man tappar sötsuget efter annat "farligt" godis när man använder dessa produkter, i och med att det är så gott och du får i dig alla bitar så man inte får det där suget.

Evangeline ska få Herbalife shakes istället för välling. Då kommer hon få all den näring hon behöver och genom det ett bättre immunförsvar inför dagis. Barn, vuxna, gravida och ammande, ja... alla kan använda dessa produkter.

Jag och min sambo kommer inom kort få en egen hemsida där ni kan läsa mer. Ta hand om er, och om ni behöver hjälp till ett bättre nyttigare liv så finns jag här. Hör av er om ni har frågor angående detta.
Jag kommer att äta produkterna själv samt sälja och genom detta coacha er för att nå det mål ni vill uppnå.  


Beviset sitter på min tröja.För er som undrar så består Herbalife av endast naturliga produkter.Kommentarer
Elin

Hm, jag blev riktigt nyfiken på detta! Jag har 6kg kvar tills min målvikt och vill gärna gå ner de, men har ju ett jäkla sötsug som förstör :( Kan man blanda det? alltså äta riktigmat och ta en shake utan att gå upp i vikt igen? Är det dyrt? Har även en riktigt känslig mage, så det här låter ju nästan utmärkt för mig :) Kram

2010-09-18 @ 21:24:16
URL: http://lundevallll.blogg.se/
Anonym

jag skulle vilja testa det här, men skulle först o främst vilja vara helt säker på att detta är helt ofarligt :)! Finns det några sidor som du skulle kunna hänvisa till, så jag kan läsa på lite om detta ? Menar då inte företagets egna sida, utan en självständig hemsida :).

2010-09-18 @ 21:42:53
Elin

Det låter ju jätte bra!! ser fram emot det :)kram

2010-09-18 @ 21:46:09
URL: http://lundevallll.blogg.se/
Elin svarar till anonym

Hejsan! Vad roligt. Ja men självklart, jag förstår dig. Gå in på: http://idealvikt.nu där kan du läsa lite mer. Det är då inte företagets egna hemsida för då får du gå in på herbalife.com om du vill komma till den.

2010-09-18 @ 22:58:42
URL: http://elinalice.blogg.se/
M

Vad kostar detta att köra med?

2010-09-19 @ 12:55:32
Elin svarar till M

Det är lite olika, beroende på vilket syfte du ska använda produkterna till.

2010-09-19 @ 13:02:18
URL: http://elinalice.blogg.se/
M

Om man säger till att gå ner i vikt.

2010-09-19 @ 13:47:47
M

Om man säger för att gå ner i vikt

2010-09-19 @ 14:02:37
Elin svarar till M

Jag kan inte ge ett exakt pris just nu eftersom jag skulle behöva mäta ditt proteinintag och utefter det se hur mycket du behöver för att få ett resultat. Det bästa är ju att träffa mig som coach och diskutera. Då får du en bättre bild av det hela och stöd så du kan nå ditt resultat. Coaching ingår såklart i priset. Men vi pratar inte om några enorma summor, det är ganska billigt.

2010-09-19 @ 15:50:17
URL: http://elinalice.blogg.se/
Anonym

Tycker inte att du ska ge detta till ditt barn vet flera som mått super dåligt av att äta dessa produkter...problem med magen bla!!

2010-09-19 @ 22:17:18
Elin svarar till anonym

Men detta är inte en bantningsprodukt som alla andra är. Detta är en näringsprodukt. Flera ger sina barn detta, utan problem. Min mage har blivit bra tack vare detta. Finns inte ett bättre sätt att inta näring. Istället för välling så är detta många gånger bättre för barnet.

2010-09-19 @ 23:30:36
URL: http://elinalice.blogg.se/
Anonym

tycker du iaf ska gå ut & läsa lite om herbalife sök på google för man ska inte alltid lita på de som säljer de för de vill ju sälja såklart viill de att de ska låta bra annars köper ju ingen!!men de är ditt val jag skulle iaf inte ge de till mina barn!

2010-09-20 @ 17:22:52
Elin svarar till anonym

Okej. Jag förstår din oro. Vi har hållt på med Herbalife förut så vi vet vad produkterna är. Min sambo är utbildad inom detta så för mig känns det bra.

2010-09-20 @ 19:08:07
URL: http://elinalice.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0