Evangeline är en lång flicka

Till er som undrar om Evangeline redan har storlek 104 fast hon bara är 20 månader, så är svaret ja (givetvis beror det på vart man köper kläderna, men just Lindex och Kappahl har ganska små storlekar så där är det 104 som gäller). Det är nämligen så att hon ligger en hel kurva över "normal" på längden, men på vikt är hon "normal". Hon är med andra ord en lång tjej.
Jag och Wille funderade lite kring hur det kan vara så!? Eftersom ingen i vår närmaste familj är långa. Men däremot så var min farfar och Willes morfar ca 2 meter långa. Haha! Så hon kan ju ha fått just de generna. Fast bara för att hon är lång nu så betyder det ju inte att hon blir lång som vuxen, det återstår helt enkelt att se. Jag var precis som Evangeline när jag var liten, lång och smal, men idag är jag "bara" 1.65 cm lång.
Jag träffade på några morföräldrar på dagis till en flicka som Evangeline brukar leka med. Hon är över två år och Evangeline är mycket större än henne. De kallade Evangeline för "vilken bamse". Hehe... Men vi tog inte illa upp det var ju mest på skoj, och jag vet ju att Evangeline, oftast, är mycket större än de som är äldre än henne. 

 
Evangeline i sin nya tunika och byxor:
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0