30 december 2011

Hejsvejs!
Nu är julhelgen över och imorgon är det nyårsafton. Tyvärr så har jag inte hunnit uppdatera något i danna blogg eftersom jag haft så mycket att stå i under julen. Dessutom har jag blivit extremt förkyld. Direkt efter annandag jul blev jag sjuk. Längesen jag var såhär förkyld. Har varit så täppt i näsan så jag andats desperat med munnen samtidigt som snoret bara rinner och kroppen värker och man fryser så hela sängen skakar. Nä usch och fy! Borde vara olagligt att vara såhär förkyld. Nu mår jag i alla fall lite bättre som tur är. Den 28:e började den nya kursen Farmakoterapi, och vi skulle varit i Eskilstuna hela dagen på föreläsning. Men så blev det inte för mig, jag fick lov att stanna hemma då pappa, som skulle skjutsa mig, sa att jag såg så förskräcklig ut så jag inte kunde visa mig bland med folk, haha! På torsdagen, den 29:e, kämpade jag en hel dag i skolan. Var där vid nio på morgonen och åkte hem vid sex-tiden på kvällen.

Idag lyckades jag vara i gallerian vid Erikslund hela dagen för att shoppa lite. Jag behöver ett par nya vinterskor, men jag hittade inte några alls som jag kunde ha, trots att jag provade skor i alla affärer. Ska det vara så svårt att hitta ett par ordentliga vinterskor som man kan promenera i men som ändå ser snygga ut?
Jag köpte i alla fall byxor och en ny BH på rea. Köpte även en tröja på Dressman till Wille som han fick i nyårspresent (han fick öppna den när vi kom hem). Till Evangeline har jag köpt en superfin Mumin-tunika från Lindex som hon ska få i paket och öppna imorgon.
Efter denna shoppingdag är jag heeeelt kaputt! Jag är ju inte helt återställd i kroppen då jag fortfarande är förkyld och blir andfådd minsta lilla ansträngning.

Imorgon ska vi handla inför nyårsmiddagen. Mina föräldrar kommer över till oss och vi ska fira in det nya året -2012.

Jag vill önska alla mina läsare ett gott nytt år och hoppas ni får en trevlig nyårsafton.


Bilder från decembermånad:
Numera får man tvångs-pussas. Hehe <3Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0