2011-12-21

Hej allesammans! Det var ett tag sen nu...
Jag har haft så otroligt mycket att stå i, främst plugg inför tentan.
Men nu är den äntligen skriven, sista salstentan för detta år.
Det var en tung teoretisk tenta som inkluderade etik, relation och process. Pjuff!
Som jag satt och försökte få in allt i skallen, det var sjukt mycket att läsa.
Dessutom var det en 7,5 poängs tenta så den var ganska stor.
Jag ska säga er att jag satt och skrev från kl.14 till några minuter över 18. Efter det var jag helt slut i skallen och hade ont i mina fingrar. Skrev galet mycket. Prutta ut allt jag kunde på den där tentan. Så nu är det bara att vänta på domen. Nu tar jag i alla fall jullov för det förtjänar jag.

Idag väntade jag hela dagen på att läkaren skulle ringa. Jag fick till och med ringa till dagis och säga att jag skulle få lov att hämta henne senare. Men ingen läkare ringde... Jag var redan försenad till dagis och började klä på mig. När jag stängt dörren och skulle gå ut så ringer det i jackfickan, ja då var det ju läkaren såklart. Typiskt!
När jag pratat klart med henne så skyndar jag mig till dagis, där de var oroliga för att det hade hänt mig något då jag alltid är så noga med att hämta Evangeline i tid. Efter dagis gick vi direkt till Oxbacken där jag skulle köpa ut lite medicin från apoteket, men såklart så hade de inte just den medicinen hemma. Jag fick gå vidare, men passade på att gå in på Konsum för att köpa pepparkaksdeg.
Efter det gick vi till stan, till stora apoteket, för jag tänkte att de måste väl ändå ha medicinen där. Jag fick vänta läääänge, och när det väl var min tur så hade de inte den utan de skulle få lov att beställa. Hon påpekade dock att stora apoteket på Hälla hade endast några stycken flaskor kvar och att jag skulle få åka dit, det var det enda apoteket i hela stan som hade den medicinen.
Jag ringde till Wille och han sa att vi hinner nog åka dit för att hämta. Jag skyndade mig hem med Evangeline i vagnen. Sen åkte vi till Hälla där jag fick tag på medicinen. Tänk att det ska vara så svårt!?

I bilen somnade Evangeline och har sovit sedan dess. Hon måste ha varit helt slut, kanske blev mycket lek på dagis plus att hon fick vara där lite längre än vanligt. Jag passade på att slå in lite julklappar medan hon ändå låg och sov. Sen bytte jag sängkläder och tvätta, plus att jag hann laga mat. Hade tänkt att baka pepparkakor med henne idag, men eftersom hon har sovit sedan klockan 18:00 så var det ingen idé. Jag vill ju att hon ska få vara med och baka med mig, inge roligt att baka själv, så vi får ta det en annan dag.

Imorgon ska vi ut och köpa de sista julklapparna. Allt får fixas nu i sista sekund känns det som eftersom jag haft så fullt upp med tentan innan och inte kunnat fokusera på något annat. Nu är julen verkligen nära och jag måste både baka och laga iordning julmaten.


Våran stora stjärna i fönstret.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0