En pluggfri dag med Natalia

Hej bloggen!
Idag har jag varit helt ledig utan plugg. Det var längesen måste jag säga. Dock är det bara en enda dags ledighet för imorgon börjar nästa kurs; kvalitativ metodteori.
Jag och Natalia gick ner på stan idag för att luncha tillsammans, det blev på Restaurang Bellman, för att fira att mikrobiologi hemtentan var inlämnad och salstentan gjord. Vi hade det jättetrevligt och babblade så länge så vi blev utslängda eftersom de stängde. Ni ska bara veta när jag och Natalia sätter igång och prata, babblet tar aldrig slut haha! Efter det gick vi runt i affärer och hade det mysigt, skulle också fika men hann aldrig då jag skulle hämta Evangeline på dagis. Det har i alla fall varit en bra dag, och det var skönt för en gångs skull att bara träffa en vän utan att behöva tänka på plugg eller prata en massa om plugg. Jag tycker att man knappt hinner pusta ut innan nästa kurs kommer och man ska ställa om sig på noll igen och börja lära sig ett nytt ämne. 

Förresten igår gick jag, Wille och lilla Vangisen till högskolan för att lämna in min hemtenta, klockan var närmare sju på kvällen. Det kändes lite underligt att gå in där och allt var så dött eftersom det var söndag. När jag skulle lägga tentan i brevlådan fick jag lite ångest, ska jag våga? Det blir alltid så. Man blir lite nervig utifall man misstolkat nåt gällande uppgiften. Men det kom två människor efter mig så jag fick kasta i hemtentan snabbt så jag hann inte ha så mycket ångest, haha! Nu känns det i alla fall bra och inget mer att göra gällande mikrobiologin utan bara vänta in resultaten. Det var lite jobbigt med denna kurs då det både var en salstenta och hemtenta. Får se vad morgondagens kurs har att erbjuda!  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0