Gastroenterit

Har mått ganska dåligt i två dagar nu, men idag på den tredje dagen, vaknade jag upp och mådde lite extra dåligt vilket resulterade i att jag fick springa på toaletten. Jag har visst lyckats dra på mig någon form av gastroenterit. Det behöver jag verkligen inte nu i tenta-tider. Har sprungit på toaletten hela dagen. Känns inte kul, aldrig roligt att ha magsjuka. Jag som har så mycket på gång nu. Får se hur det blir med allt. Jag har åtminstone lyckats besvara en tentafråga idag. Har missat två viktiga föreläsningar nu också. Suck!
Inte så mycket att göra åt tyvärr. Bara försöka ta sig igenom detta och sedan ta nya tag. Känner mig enormt stressad gällande studierna bara. Jag hade planerat allt så bra, men nu gick ju det dit pepparn växer.
Det är en ren plåga att vara både hungrig och törstig men inte kan inta så mycket, plus att magen bubblar konstant. Hade så fruktansvärt ont i bröstet idag på vänster sida. Det brände och sved, det kändes som en kniv åkte rakt igenom. Jag fick helt enkelt böja mig ned och hålla ut tills det släppte, sen kom nästa anfall. Sådär höll det på. Skitjobbigt! Blev rädd ett tag där, men nu är det bättre med det tack och lov.
Just nu sitter jag här och tycker extremt synd om mig själv för ingen tar hand om mig. Men så kan man väl få känna ibland? Hoppas det är bättre med er och att ni sluppit sådana hemska bakterier som jag utsatts för. En liten ironisk sak är ju att just nu läser jag en kurs om bakterier och virus, däribland gastroenteriter.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0