Bata, bata, bata, bata...

Igår sa Evangeline hela dagen: "Bata, bata, bata, bata, bata..." Så det första hon fick göra i morse efter en flaska välling var att få bada. Hon badar tills hon fryser och ser ut som ett russin, men ändå när jag frågar henne: "Evangeline, har du badat klart nu?" Då säger hon: "Nääää!" Trots att hon fick bada idag så har hon ändå gått till badrumsdörren och sagt: "Bata, bata, bata, bata, bata..."
Hon är så söt min lilla älskling. Det känns så konstigt, hon har blivit så stor redan och ska börja på dagis. Hon har börjat prata massor och säga riktiga ord, samt förstå längre meningar jag säger och svarar på dem med med ord och meningar. Hon gör också saker jag säger till henne att göra och hon visar det jag ber henne leta efter.
Idag råkade hon kissa på golvet då jag fyllde på badbaljan, men direkt när jag skulle ta henne till badet så var det första hon visa kisset på golvet och sa förtvivlat vad hon råkat göra. Det var enormt duktigt av henne tycker jag. Jag gav henne ingen utskällning, utan sa till henne att hon var en duktig flicka som talade om för mamma på en gång vad hon råkat göra.


Jag och Evangeline dansar på nyår.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0