Plugg & Dagis

Jag är supertrött! Har suttit hela dagen med anatomin och försökt sammanfatta, ändå hann jag inte med allt. Det är så sjukt mycket man ska kunna + alla latinska termer.

Idag följde jag med min dotter till dagis på inskolningen. Det var roligt att få se hur de har det och jag tycker att det verkar som ett jättebra dagis och att de uppfyller mina krävande önskemål. Evangeline verkar ha roligt där, dock så vill hon inte bli lämnad ensam med fröknarna, men det förstår jag. Hon har ju aldrig tidigare blivit lämnad med någon annan, hon har alltid haft mig eller Wille i närheten. Som jag skrev i ett tidigare inlägg; jag har ångest! Jag har gjort i ordning tre kollage med bilder till Evangeline som hon kan se på när hon blir ledsen. Bara tanken av det får mig tårögd. Jag tycker det här är jättejobbigt. Jag har så svårt att släppa kontrollen. kommer de verkligen se efter henne ordentligt? Tänk om hon slår sig hårt? Sätter mat i halsen? Ja... dessa tankar snurrar runt i huvudet på mig hela tiden. Jag antar att de flesta går igenom detta. Det är svårt, väldigt svårt att bara lämna iväg ens barn...


Puss på vår älskade flicka!Kommentarer
Elin

jag är nog den enda Mamman som inte tycker det ska bli jobbigt att ens barn börjar på dagis! Anledningen är att han ska ha min mamma som dagisfröken, haha! Så då känns det tryggt :)

2011-01-15 @ 13:34:28
URL: http://lundevallll.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0