Rectogestic

Åh vilka hemska dagar jag haft! Påbörjade en behandling med salvan Rectogestic som var helt fruktansvärd. Den innehållet nitroglycerin som gör att alla kärl i hela kroppen utvidgas. Jag fick hemska bivärkningar trots att det mesta skulle verka lokalt. Fick en liten förlossningsskada som jag haft problem med.
När jag påbörjade kuren så kände jag hur carotis, halspulsådern, svullna upp på båda sidor om halsen och det dunkade jättemycket, kändes som jag inte skulle få luft. Sen blev jag konstig i huvudet, kändes som ögonen skulle flyga ur skallen samt att öronen skulle sprängas och jag fick lock för öronen. Dessutom fick jag en jobbig huvudvärk. Sen blev jag yr och mådde dåligt samt fick dimsyn. Hjärtklappningar kunde också uppkomma i samband med detta. Jag har helt enkelt bara blivit värre nu än innan. Ringde till lasarettet idag och de avrådde mig från att använda den. Tack och lov! Nu får vi se när läkaren har tid att ringa upp mig. Jag hoppas snart för jag har haft väldigt ont i tarmen idag. Varför måste sjukdom förstöra så mycket?Kommentarer
Grethe Bjørnstad

Jeg har hatt et lite sår og en rift i endetarmen i 6 måneder. Har brukt en rekke salver som ikke har fungert. De har bare svidd, og gjort min hverdag helt håpløs.

For en måneds tid siden fikk jeg Rectogesic av legen, og det er noe av det fryktligste jeg har brukt. Etter påføring av salven fikk jeg en utrolig høy puls, opptil 120. Jeg ble helt ør i hodet,og jeg ble veldig redd. Min svimmelhet tiltok, og jeg følte at hjernen ikk fungerte, jeg glemte ting, ble utrolig svimmel og ikke minst veldig redd. Salven skulle være så utmerket som min lege sa. Jeg var faktisk redd for demens. Det var fint at jeg fant din kommentar på nettet, og det er en trøst at det ikke bare er jeg som er rammet. Jeg begriper ikke hvordan en slik salve kan distribueres og anbefales.

Nå vil jeg slutte med den. Hilsen Grethe fra Norge.

Jeg håper at du har blitt bedre.2011-02-13 @ 13:05:34
Elin svarar till Grethe

Hej Grethe :) Vad roligt att du skrev denna kommentar. Jag tycker att du ska sluta med salvan, det har jag gjort. Den var så hemsk och jag mådde så dåligt. Jag mår mycket bättre nu när jag slipper ta den. Jag håller helt med dig, hur kan de ge en sådan salva som kan ge sådana hemska och jobbiga biverkningar? Det förstår jag inte. Det känns skönt att det inte bara är jag som tycker att salvan är dålig. Tack för att du skrev!

2011-02-13 @ 15:11:24
URL: http://elinalice.blogg.se/
Hedvig

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2012-03-19 @ 00:38:31
URL: http://hemförsäkringidag.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0