Orka hålla i alla trådar?

Hej bloggen!
Tyvärr så har min blogg fått lida under den senaste tiden då jag inte riktigt haft tid med den, och nu tänkte jag skriva varför! Jag slutade ju praktiken i torsdags och nu i måndags (13/6-11) började jag som sommarvikarie inom vården på ett annat ställe. Det har varit så otroligt mycket nytt nu och jag har varit helt slut, hur ska jag kunna orka hålla i alla trådar? Men det är nog bättre sen när jag kommit in i rytmen och rutinerna på arbetsplatsen.

Det har också precis slagit mig att jag redan gått klart mitt första år på sjuksköterskepreogrammet, sista hemtentan är inlämnad så nu är det bara att vänta på "domen" som jag och Natalia brukar säga. Känns underbart och det har gått så fort hela denna studietid.

Idag var jag på en introduktionsdag på jobbet då man fick veta lite mer om företaget och träffa de andra sommarvikarierna. Nu sitter jag och Evangeline hemma och myser eftersom det ösregnade när jag cyklade och hämta henne + när vi cykla hem från dagis så vi blev alldeles blöta, då är det skönt att byta om till pyjamas (för Evangelines del) och bara mysa.


Jag tidigt på måndag morgon, redo för min första arbetsdag.Nyduschad efter en hektisk första arbetsdag.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0