Sen natt med livsberättelser

Jag är så trött... Jag och Natalia träffades igår för att plugga. Vi ska granska PM. Det resulterade i att vi satt och snacka om annat till tre på natten, sen åkte hon hem för då kom Wille från jobbet. Inte fick vi mycket gjort med vi hade det trevligt åtminstone. Vi satt uppe och berättade om våra livsberättelser, oj... nu lät det som vi är 70 år gamla, men det är vi inte, vi pratade om minnen av olika slag.
Jag höll på att garva sönder mig när Natalia berätta att hon var ute på stureplan och hon träffade på Mikael Persbrandt vid krogen. Hon krockade med honom och hon blev sur, sen när hon såg vem det var så bestämde hon sig för att inte ta den diskussionen med honom. Efter ett tag såg hon att han satt vid baren och hon var bara tvungen att få en kram av honom. Här kommer det bästa, den grymmaste öppningsrepliken jag någonsin hört: "Fy vad skäggig du är, du är så ovårdad, så där kan man ju inte se ut... kommer du direkt från en filmspelning eller?" Samtidigt som hon tar på hans skäggiga ansikte. Hahahahahahahaha!
Hon gick fram till honom som värsta polaren, fast de aldrig träffats innan han reagerade positivt som tur var och visst fick hon sin kram tillslut.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0