Missöden på dagis

Hej!

Jag måste säga att man blir ju ganska så upprörd när ens dotter kommer hem från dagis med en stor bula i pannan för att fröken krockat ihop med henne, eller att hon har ett skrapsår i ansiktet för att hon ramlat sittandes i sandlådan. Jag vet att det är sånt som händer, men jag tycker att det har hänt lite för mycket nu den senaste tiden. Igår hade hon till och med ramlat ner från matstolen och slagit i huvudet.
Evangeline har fortfarande fobi när man ska torka rumpan på henne vid blöjbyte eftersom det hände en tragisk sak på dagis. De hade glömt att byta blöja på henne när hon bajsat så hon kom hem med en knallröd stjärt full av blåsor. Hon grät och grät varje gång man skulle byta på henne för att det gjorde så ont, hon blev alldeles febrig.

Vi var i alla fall på vårt första utvecklingssamtal på dagiset den 18 maj. Förskoleläraren sa då att allt är bra och att Evangeline trivs, dock kräver hon mycket uppmärksamhet och vill mest bara vara i famnen på de vuxna samt att hon brukat bli ledsen och fråga efter mamma och pappa.
Det var skönt att höra att det brukar gå bra, men jag anser att min dotter är så liten fortfarande och tycker det är jobbigt när missöden sker.


Min ledsna lilla flicka med en stor blå bula i pannan.
Efter att fröken krockat in i henne.


Min stackars bebis.
Det skär i hjärtat när jag ser hur ledsen hon är.


Sötnosen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0