23 år

Den 15 augusti, 2012, blev jag 23 år. Börjar bli gammal gumma. Det blev en mysig dag tillsammans med några ur familjen och vänner. Dagen började med att jag blev bjuden på en "indian head massage" vid salong Aqva. Behandlingen skulle hjälpa mot spänningshuvudvärk och förbättra blodcirkulationen. Vilket skulle passa mig alldeles utmärkt. Har både lågt blodtryck och spänningshuvudvärk.
Hon som skulle utföra behandlingen blev glad när hon såg mig, eftersom det var hon som sminkade mig på bröllopsdagen. Det var ett kärt återseende.
Massagen var så härlig, men det gjorde ont. Värst var det vid tinningarna och mitt på huvudet när hon drog och tröck på olika punkter. Men jag tycker det är skönt när det gör lite ont för då vet man att det är behandlande och inte bara avslappnande. Jag gillar inte mesig massage där man inte känner nåt. Hårda tag ska det vara.
Hon masserade huvud, nacke, rygg, axlar och ansikte. Nacken och huvudet var tyngdpunkterna. Det kändes bra mycket i nacken också, men det var så skönt efteråt. Fick dock ligga ett tag innan jag kunde resa på mig, dels blir man ganska slö efter en massage och det andra är att behandlingen ökade blodflödet. Därmed ska man inte resa sig upp snabbt, så man inte tuppar av.
Jag gick en vända på stan efter massagen i väntan på min syster och Wille. De skulle äta lunch med mig på "nya hatt fabriken". Det blev inkokt lax med dillpotatis. Jättegott!
Efter lunchen blev jag bjuden på fika vid "Expresso house". Tog bara en kaffe latte med irish cream för jag var så proppmätt. Efter fikastunden gick vi till "Öhrmans" för att hämta min special beställda tårta. Det var samma fyllning som vår bröllopstårta; hallonmousse och vitchokladmousse med sugar paste ovanpå. Sedan var det bara att åka hem och fixa till sig lite innan gästerna anlände. Det var bara några vänner och min far + syster som kom på besök. Men det var så mysigt och trevligt att ha lite folk här hemma på fika. Vi hade mycket att prata om. Dessutom fick jag fina presenter; blommor, "HOME"-bokstäver, halsband, fotvårdsbehandlings-presentkort och en fin glasvas med sand och ett ljus i. Dagen efter kom lite fler gäster så då bakade jag blåbärspaj och blåbärsmuffins, fick 10 liter färska blåbär dagen innan, och då fick jag lite mera presenter; bland annat muggar och matlåda.
När vi var på Gotland fick jag halsband och örhängen i brons med turkos bärnsten av mina föräldrar. Ja... jag fick fina presenter helt enkelt. Jag är nöjd och glad och tycker att det var mycket trevligt att några ville komma hit och fira min dag.
 
 
 
 
Vid raukerna på Gotland. Ett litet glädjeskutt.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0