Bio och soluppgång

Tisdagen den 24/7-12 befann vi oss andra dagen på Gotland i vår stuga i Fårösund. På kvällen skulle jag och min man åka in till Visby för att gå på bio. Vi hade nämligen bokat premiär biljetter till "The Dark Knight Rises" kl. 23:59 (filmen fick inte visas förrän premiärdagen 25 juli). Det blev alltså nattbio och vi var hemma runt fyra på natten/morgonen. Filmen var superbra och jag var lite rädd att somna eftersom jag var så fruktansvärt trött efter alla dagens sysslor, men jag var hur pigg som helst. Det hände saker hela tiden under filmen och när vi åkte hemåt igen så var jag piggare än någonsin. Fick nog lite adrenalinkick skulle jag tro... Folk var till och med utklädda till olika karaktärer i Batman när de satt i biosalongen, och efter filmen apploderade alla. Många satt runt om i biosalongen och grät, jag hörde hur alla bara snyftade...
När vi kom till stugan var jag fortfarande pigg och tyckte att dett skulle bli vääääldigt jobbigt att gå upp om några timmar, ni vet och "fånga dagen" man kan ju inte sova bort allt det roliga. Dock var det en otroligt vacket soluppgång över havet som jag fick se från vår stugtrappa. Första soluppgången jag sett och det var helt underbart.
 
 
Den vackra soluppgången över havet sett från vår stuga. Himlen var alldeles rosa och man kände hur ljuvligt allt var. Då tänkte jag: "Denna dag kommer bli bra."  Jag stod bara och log av vyerna.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0