Brio Sitty

Yes!!! Jag kunde övertala min man till att köpa en Brio Sitty. Dock förlorade jag tydligen eftersom han tog mina pengar, så egentligen var det jag som köpte den. Strunt samma! När man är gift så är det väl gemensamma pengar? Haha!
Jag introducerade barnvagnssidorna på nätet för honom, men han ansåg att vi istället skulle åka till babyproffsen i stan och kolla om de hade en bra vagn först. Så i måndags åkte vi till babyproffsen och de hade Brio Sitty där. Lite dyrare dock, men det känns på nåt vis säkrare för då kan man alltid åka dit om något skulle hända med vagnen.
De hade alla färger inne förutom den vi vill ha, så vi fick beställa. Sittvagnen kommer om ca 3 veckor.
Ska bli så skönt med en lättare vagn. Brio Sitty var väldigt enkel att hantera och dessutom smidig på alla sätt och vis. Den är lätt att fälla ihop och stoppa in i bilen och den är inte tung. Bra punkteringsfria däck som går bra att köra med på vintern. Nu väntar jag med spänning här hemma på att vagnen ska komma. När man blir förälder så prioriteras saker lite annorlunda. Att hitta och köpa en bra vagn är bland det roligaste som finns.
 
 
 
Så här fin kommer vår nya sittvagn vara. I färgerna lila och svart. Evangeline fick välja färg på vagnen (med lite påpuschning från mammas sida om att välja den lila). Hon tyckte i alla fall att den skulle bli superbra och hon väntar lika ivrigt som mig på att den ska komma. Evangeline frågade mig här om dagen:
 
E: "Mamma, har du köpt ny vagn till mig?"
Jag: "Ja-aa det har jag gumman, den där lila!"
E: "Åh tack så mycket älskling!"
 
 
Mammas sötnos. Tror detta kommer bli toppen! Evangeline sa också att jag skulle få köra den och hon skulle få prova den. Jag kunde inget annat än att instämma och hon blev så glad. Tänk att man kan bli så glad över det lilla i livet. Lycka!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0