Bröllopsfotograf

Hejsvejs!
 
Vår bröllopsfotograf var väldigt rolig och professionell och ni hittar honom på denna hemsida: http://www.uppdragmedia.se
Han fick oss att slappna av inför kameran och han hade charm. Det är bra att tänka på att ha en bra fotograf på bröllopet då man vill ha en bra dokumentation av dagen. Själv är man nervös, spänd och går på rosa moln så man tänker inte klart för fem öre, då är det bra att ha någon professionell där som vet vad som blir bäst.
Vi hade dock två fotografer med på vårt bröllop, en som var yrkesmässig bröllopsfotograf och en som fotograferar mycket på fritiden. Den ena fick ta våra porträtt-bilder medan den andre tog mycket förberedelse/kyrka/mingel/fest bilder. När vi åkte iväg och tog porträtt-bilderna så stannade den andre fotografen kvar och fotade gästerna som bland annat fick gå tipsrunda under den tiden vi var borta. Han fotograferade även lite dekorationer i festlokalen. Vi valde nämligen att ta porträtt-bilderna efter vigseln.
Ca. 2 veckor innan bröllopet kom han hem till oss och diskuterade fotograferingen och det kommande bröllopet, sedan tog vi några provbilder ute i skogsdungen utanför oss. Han ansåg att vi var de mest välklädda på en provfotografering hittills, det var lite roligt. Vi var intge riktigt beredda att ta provfoto just då, så vi fick piffa till oss lite snabbt och göra det bästa av situationen. Nu tänkte jag visa några utav bilderna som jag tyckte blev bäst, ni hittar även bilder och texten som fotografen skrivit ang oss från provfotograferingen på denna sida: (http://www.uppdragmedia.se/blogg/?paged=2)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0