Gotland; dag 2 - Bungeviken

24/7-12 vaknade vi i stugan av solsken. Det var en dag som skulle bli närmare 30 grader varm. Det var så härligt att vakna upp i en stuga och bara kunna öppna dörren och gå ut, dessutom hade vi havstusikt. Det var perfekt!
Vi bestämde oss för att åka till fårö och bada då de ska ha Gotlands vackraste sandstränder. När vi packat färdigt allt och skulle åka mot färjan blev vi förvånade. Det var ca 3 timmars bilkö dit, vi insåg att det var ganska onödigt att sitta så länge i bilkö så halva dagen försvinner. Fårö var tydligen extramt populär. Även om vi hade suttit i bilkön så hade det nog varit proppat där på stränderna och det hade inte varit så skoj. Sedan ska man ju tillbaka också, och då skulle det vara samma visa med massvis av bilar som ska över med färjan.
Vi beslöt oss istället för att åka till en annan badstrand som hette Bungeviken. Dock när vi kom fram dit och hade parkerat insåg min mor att hon glömt baddräckten i stugan. Bara att hoppa in i bilen och hämta den. Sedan åkte vi tillbaka till Bungeviken och bedade i saltvattnet. Det var lite kallt, men ändå skönt. Evangeline var överlycklig, och det var väldigt långgrunt så det var passande för barn.
 
 
 
Härligt med sol & bad. Bara njuta av sommaren.
 
 
Solen sken hela dagen.
 
 
Jag hade det så bra tills Wille kom och drog i mig i vattnet. Då var det bara att hoppa i och bada.
 
 
 
Min far tycker varken om att sola eller bada så han låg i höggräset och plockade med det.
 
 
Vår älskade lilla plutt trivdes som fisken i vattnet.
 
 
 
Härligt med semester. Äntligen blev det sol och bad på riktigt.
 
 
 
En nydoppad Elin och min mor & Evangeline i bakgrunden.
 
 
 
Mor & dotter springer i vattnet.
 
 
 
En mycket glad flicka springer i vattnet. Blöjan hängde nästan ned till knäna. Hon skulle absolut ha den på sig trots att vi sa att det inte var någon badblöja utan en vanlig...
 
 
 
Vår alldeles egna Evangeline.
 
 
 
Överlycklig.
 
 
 
Jag och mor går runt i vattnet efter att vi tidigare simmat en vända långt där ute.
 
 
 
I Bungeviken vi gå...
 
 
 
Pappa i sin gräshörna. Han inväntade Wille då de beslutat sig för att gå tillbaka till stugan och jag, mamma och lilla E fick ta bilen med alla grejer. Vi gick upp ur vattnet och satte oss ned för att fika medan herrarna gick hemåt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0