Spaning efter sittvagn pågår...

Denna söndag började med att vi åkte till Hallstahammar för att kika på en barnvagn till Evangeline. Vi vill ha en sittvagn som är mer lätthanterlig än vår Emmaljunga. Evangeline har blivit stor tjej nu och det blir så tungt med den stora barnvagnen. Väl framme i hallsta så kikade vi på vagnen och Evangeline fick prova den. Detta var också en Emmaljunga, scooter, och tyvärr ganska tung den också. Den var dock billig och vi hade förmodligen köpt den, men en sak satt stopp för det. Kvinnan som sålde hade inget kvitto på den. Då var det tack och adjö. Dessutom hade hon i sin tur köpt den begagnad så det fanns inga papper på någonting gällande den vagnen. Det är alltid bra att ha originalkvitto när man köper begagnat, vi hittade annonsen på blocket.se. Man vet aldrig säkert om folk snott varan hur ärliga de än verkar vara. Om fallet så skulle vara är det vårat fel som köpt en stulen vara och då kommer det bli väääldigt dyrt. Dessutom kanske det händer nåt med vagnen ex. bli snodd när vi har den och då bör man kunna visa upp ett kvitto. Detta kravet från vår sida har satt stopp för barnvagnsköp. Jag har ringt runt idag på olika barnvagnar, men ingen har haft kvittot kvar.
Vi åkte även till Barnenshus då jag sett i tidningsannonsen att de sålde Crescent sittvagn för ca. 1400 kr och de kostar nästan dubbelt så mycket i vanliga fall. När vi kom dit så sa försäljaren att erbjudandet endast gällde igår. SUCK!!!! Visst hade vi kunnat köpa en dyrare vagn, men eftersom Evangeline är så stor redan så anser jag att hon inte kommer åka vagn så länge till. Då är det så onödigt att lägga ur massa pengar på något man inte har under en längre tid. Jag gled runt på blocket en sväng till, men hittade inget som intresserade mig. Dock fanns det annonser på internetsidor som säljer nya barnvagnar. Nu har jag hittat en vagn som jag är väldigt intresserad av. Det bästa är att man kan ju välja färg också. Det är en Brio Sitty och den verkar helt perfekt och lätthanterlig. Nu ska jag bara övertala min karl att köpa den :-)   


Kommentarer
Melinda - Mamma till Maja ♥

Kul å kika på barnvagnar! :) Vi har ju en Brio Spin (två snurrhjul fram), och är nöjda med den! Innan det så hade vi en Brio Race, en sittvagn med fyra stadiga hjul. Men jag har kikat på en "slit & släng" vagn, att ha när man ej har så mkt plats i bilen å så. Tänkte nästan vilja ha Brio Spin:en hemma hos min mamma, och sen en mindre här hemma. De tar ju sån plats ;) men vi får se hur jag gör! Jag har kikat på en Chicco lite way, eller en Britax B Agile.. Små när dom är ihopfällda, ett stort plus.

2012-08-26 @ 22:08:20
URL: http://melindawingren.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0