Gott Nytt År

Gott nytt år alla mina bloggläsare! Hoppas ni får ett underbart 2013 med mycket lycka. Jag tror det nya året blir fantastiskt. Tar bland annat examen den 7 juni. Ta det lugnt ikväll och se till att ha det trevligt. Kramar.

Evangelines klädesfynd från mellandagsrean

Mjuk jeansklänning från Lindex. Betalade 175 kr.
 
 
Sötnosen var så nöjd och kände sig fin.
 
 
Såklart så ville hon att mamma skulle fota baksidan av klänningen också så hon kunde få se hur den såg ut.
 
 
Så fin min dotra är i den blivande nyårsklänningen. Hon tycker mycket om den. Denna donna älskar vackra klänningar. Speciellt prinsessklänningar.
 
 
Underbara du <3 Hon känner sig verkligen fin i vackra klänningar och det märks.
 
 
Hon blev så glad när vi kom hem och hon skulle få prova sina nya klänningar.
 
 
 
Klänningens baksida med svart rosett.
 
 
 
Rosett, svart brodyr och vita knappar i ryggen. Betalade 200 kr för denna fina klänning.
 
 
 

Mellandagsrea - En shoppingtur på stan

Igår var det fredag och jag tog mig ned till stan för att se om jag hitta nåt fynd på mellandagsrean. Men först gick jag och dotran förbi AQVA som är salongen där jag blev fin på bröllopsdagsmorgonen. Tyvärr så var ingen av de som var med mig under dagen där. Jag överlämnade ett Hjärtligt-Tack-kort till en annan frisör som arbetar där och jag hoppas hon visar kortet för dem när de kommer tillbaka från sin ledighet. Hon tackade och var glad. Sedan fortsatte vi till Ruth's som är bröllops- och festklädesaffären där jag och min man köpte våra bröllopskläder. Kvinnan som var med oss hela vägen i förberedelserna var lyckligtvis där och jag kunde överlämna kortet direkt till henne. Hon blev överlycklig av att se mig igen och hon blev så tacksam över kortet. Vi pratade en stund om bröllopet och jag fick massa komplimanger över hur vacker jag var på kortet och att jag även nu såg "fräsch" ut då jag bytt hårfärg. Det var ett kärt återseende. Vi var där mycket och jag saknar det väldigt mycket. Det var en speciell tid i livet då man väntade på nåt stort. Hon tyckte jag var så vacker den dagen, och jag kände mig vacker. Kommer aldrig känna mig så fin igen som den dagen tror jag.
Efter att vi lämnat korten så blev vårt första, och sista, stopp inne på Lindex. Det slutade med att jag köpte kläder för 955 kr både till mig och Evangeline. Därefter gick vi hem för jag blev så otroligt hungrig och jag ville spara på mina sista pengar. Snålvattnet börja rinna. Det blev i alla fall nyårsklänning till både mig och dotran, så nu är vi redo att fira in det nya året.
 
 
Jag köpte en skön långskjorta/tunika för 200 kr.
 
 
 
 
Superskön skjorta. Älskar att kunna dra på mig bekväma leggings och en längre tunika. Besparade 99 kr (ord.pris 299 kr).
 
 
En fin BH (BOMB SHELL!) köpte jag för 75 kr (ord.pris 129 kr).
 
 
Mjukissockor (brukar sova med såna) för 30 kr och ett par fina röda trosor för 75 kr.
Köpte ett fint kort rött spetsnattlinne innan jul som jag tänkte att de kunde passa till.
 
 
 
Mera bilder kommer i andra blogginlägg på Evangelines kläder och min nyårsklänning som inhandlades under mellandagsrean.

Evangeline förklarar bajsets livscykel

Igår förklarade min dotter för mig hur bajs fungerar:
 
Bajset kommer från en skitunge och därifrån åker det upp till solen där det blir mjukt och brunt och sedan åker det ned till toaletten.
 
Ja... så kan man ju också se på det hela. Förutom mina anatomiska och fysiologiska kunskaper om hur bajs blir brunt så är det ju ganska klokt att det blir brunt av solbränna, och solen är ju varm så det är inte omöjligt att saker blir mjukt vid exponering av sol. Tja... det är en väldigt logiskt tänkande flicka jag har. Haha, tänk vad roliga, enkla, logiska och fantasifulla förklaringar barn kan ha. Just att bajset kommer från en "skitunge" också. Klockrent!

Julskinka

Hej bloggen!
Nu var det oförskämt längesen jag uppdaterade. Men jag har en god ursäkt. Det har helt enkelt varit fullt upp med plugg och julförberedelser. Nu ligger jag i sängen och ska äntligen få sova efter 10 timmars tilltagande av en 5,8 kg rimmad julskinka. Sov så gott allesammans. Nu är det dagen före doppade dagen!Julskinkan innan den skjutsades in i ugnen. Ingen liten skinka karl inhandlade från Åsby. Och lång tid har det tagit att tillaga den. Hela kvällen och natten ägnades åt skinkan.

Gotland; dag 4 - Kneippbyn forts.

Hej bloggen!
 
Nu tycker jag det är dags att fortsätta uppdatera om Gotlandsresan vi gjorde i somras. Nu kommer fortsättningsvis lite bilder från vår dag i Kneippbyn.
 
 
Klockan tre på eftermiddagen var det sångstund med Pippi Långstrump, Kling och Klang samt Prussiluskan.
Evangeline var mycket koncentrerad. Såklart hade hon också "pippilottor"dagen till ära.
 
 
Sötnosen satt i pappas knä och väntade på att Pippi skulle komma.
 
 
Sång och dans med Pippi och gänget. "Skörövarfabbe farfarsfar" var Evangelines favorit.
Ruskigt lik hon var Pippi, både till sättet och rösten.
 
 
En glad dotter som äntligen fick se Pippi. Men nog var hon allt lite blyg. Det är ju en av hennes "idoler".
Många barnfamiljer kikade på Pippi samt var med och dansade och sjöng.
 
 
 
Vi blev alla lite utmattade efter Pippis sångstund med oss. Det var ju så otroligt varmt också.
Vi tog en paus innan lekandet fick fortsätta och åt vid en restaurang. Det var buffé; köttbullar och pannkakor till efterrätt. Passade bra för oss och för andra barnfamiljer. Vi satt inomhus och skyddade oss från solen en stund. Det var så svalt och skönt inne i restaurangen.
 
När vi ätit klart ville Evangeline leka en stund i sandlådan och vid gungorna som fanns utanför restaurangen. Det fanns en stor apa som gick runt där, skulle nog vara en gigantisk människostor Herr Nilsson, som Evangeline ville krama. Men hon vågade inte riktigt och fick aldrig chansen då det var massor med andra barn som hela tiden var på den stackars apan.
 
 
RSS 2.0