Söndag 2012-02-05

Hejsan allesammans!

Senast jag skrev så var jag ju på väg till Eskilstuna på föreläsning och var lite osäker på om dotran kunde gå till dagis då hon haft hosta. Men det gick hur bra som helst. I fredags fick hon dock vara hemma då hon bara ville sova på dagis och inte äta någonting. Här hemma har det dock varit full fart på henne, men hostan är dock kvar ännu. Imorgon är det dags för dagis igen, och vi får se hur hon orkar. Hon har inge feber och är inte förkyld heller, utan det är enbart lite hosta. Men hon trivs här hemma. Hon brukar säga: "Nej inte dagis, hemma" men när hon väl kommer till dagis så brukar det vara roligt att få leka med alla kompisarna. Jag har alltid varit likadan, det är roligt att vara borta ett tag men sen vill jag hem. Om vi besöker några bekanta eller vänner så går det bra en stund, men sen begär Evangeline att få åka hem.
Igår åkte jag, mamma, Evangeline och Wille till Pizza Hut för att äta lite. Det blev jättegod pasta och pannkakor med sylt och grädde för Evangelines del. Till efterrätt fick hon smaka lite mjukglass och vi andra tog bananasplitt respektive chokladsufflé. Efter detta åkte vi till Ica Maxi och handla lite och sedan vidare hem till mina föräldrar för att glo på melodifestivalen. Jag anser att det var helt rätt låtar som gick vidare till globen.
Idag har jag haft en hejdundrandes huvudvärk plus att jag varit extremt yr, inte alls mått bra. Riktigt jobbigt!
Vi tog oss i alla fall ut och Evangeline fick åka pulka. Gick till pulkabacken vid Vetterstorp. Dock var det väldigt halt i backen. Först åkte jag och Evangeline ned och det gick bra, sedan åkte Wille och Evangeline. Nästa gång åkte jag och Evangeline igen och då flög vi i ett gupp, ganska oskönt, men det gick bra som tur var.
Efter lite pulkaåkning begav vi oss hem till mina föräldrar för att äta grönsaker med dipp och mysa lite.
Nu har vi kommit hem och jag har tagit en varm skön dusch medan Evangeline fick bada i sin badbalja. Nu har hon somnat riktigt skönt i soffan med Wille.
Hoppas huvudvärken och yrseln är borta tills imorgon när jag ska till skolan, dags för idéseminarium, får se hur det går. Vi håller på atr skriva PM till c-uppsatsen, men jag och Natalia har kört fast litegrann. Hoppas verkligen att morgondagen ger oss lite mera kött på benen så vi kommer någon vart.
Fick förresten VG på farmakoterapi tentan, vilket känns härligt men är samtidigt förvånande. Jag gjorde jättemycket slarvfel på den tentan, men det gick visst vägen ändå. Riktigt glad över det.
I onsdags hade jag tenta i kvantitativ metodteori, ungefär lika roligt som det låter. Handlar om forskning. Vi kommer både få en kandidatexamen och en yrkesexamen, kandidatexamen innebär att vi får behörighet att börja forska när vi är färdiga sjuksköterskor. Vi hade en vecka på oss att plugga. Kursen började den 24:e januari och tentan var den 1:a februari. Sista föreläsningen var den 30:e januari. Får se hur den tentamen gick. Jag hade inte riktigt någon motivation att plugga till den om jag säger så, men det kändes ändå okej, får se sen när "domen" kommer.

Det var lite om min helg och nuvarande skolstatus. Hoppas ni har en god vecka framför er!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0